Görevler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DiKKaTKaNSeR*ŞRN tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Khalesi

Khalesi User

5 yeşil ova batır ve 5 bir kaç şey topla diyor görevde.
    yeşil ovaları batırıp patlatıyorum ele geçiriorum. genede bir kaç şey gelmiyor 3 kere iptal edip denedim aynı.19 lwl de takılı kaldım. yeni görev açılmıyor. yardım lütfen

2. Selam,

Bir kaç şey görev nesnesini , kargo toplayarak elde edebilirsiniz.

Saygılarımla.

3. SoFi_MiRZe

SoFi_MiRZe User

5 6 İNTİKAMDIR ELE GEÇİRİYORUM VERMİYOR ACABA BİR SIKINTIMI VAR YOKSA BAŞKA BİR NPC Mİ VERİYOR ?

4. yeteneklerin üzerine gelince gösterdikleri 1/5 seviyesi için. ama 2/5 3/5 ... seviyeleri için hangi şartları istediği nerede yazıyor. Forumda da bulamadım oyunda açtığım yeteneğin üzerine gelincede görünmüyor. yardımcı olabilir misiniz

5. ozican2525

ozican2525 User

Ne istediği hakkında bir fikrim yok ancak ne kadar itibar istediğini buradan inceleyebilirsiz.

6. ozican2525

ozican2525 User

Selamlar,

Martının dostu itemini Hrma İntikam sistemini ele geçirdiğiniz zaman sahip olabilirsiniz, her denemede garantisi yoktur.

İyi forumlar.

7. zefer hatıralarını 1 levelden 2 levele çıkartmak için istediği görevler nedir onu sormaya çalıştım. hani diyor ya 1500 hiddetli ejder 5 bin sandık aç 1 level olsun. 1 level yaptık diyelim onu 2 levele çıkartmak için ne istiyor​

8. Taç ve itibar puanı istiyor

9. Selam,

Martının Dostu görev eşyasını HRMA İntikamı isimli amiral sistem gemisini ele geçirerek elde edebilirsiniz.
    Cevabınız için teşekkür ederiz. @ozican2525

Saygılarımla.

10. nasıl kazanacaz o itibar puanını. hiç açıklayıcı olmuyorsunuz

11. 24/1 haritasında monre robinson adlı görev vericiden günlük itibar puanını kasarak kaleyi yükseltebilirsiniz . iyi oyunlar

12. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Kupa odasında bulunan bölümleri açabilmeniz için, 24/1 haritasında bulunan Monroe Robinson isimli görev vericide bulunan itibar görevlerini yapmanız gerekmektedir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

13. NERON_2

NERON_2 User

oswald murray hangi haritadadır

14. Selam,

17/1 güvenli limandan Oswald Murray'ı ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımla.

15. Zafer haritaları görevlerinde efendi ile konuş diyoe efendi hangi haritada ?

16. Selam,

Efendi görev vericisini 17/1 haritasında ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımla.

тєкησ_вαу bunu beğendi.
  17. bu el yazmasını ele geçirincemi alıyoruz yoksa en fazla hasarı verincemi

18. uaslan1997

uaslan1997 User

Her ikisiylede alma şansın var kardeşim

19. Selam,

· Örtülü Muhafız
    o Verdiğin hasara göre İnci ve Barnacle Ballard’a karşı itibar ile ödüllendirilirsin.
    o En çok atışı yapan oyuncu, fazladan Barnacle Ballard İtibarı ve Anlaşılamayan Notlar’la ödüllendirilecek.
    o En son hasarı veren oyuncunun, “Tuhaf Kötü El Yazısı”(Görev Eşyası) kazanma şansı da var.
    o Ele geçirme işini yapan oyuncu, tuhaf kötü elyazısı kazanma şansı vardır.

Saygılarımla.

20. her level atladıkça yeni taç görevlerimi geliyor.