Görevler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DiKKaTKaNSeR*ŞRN tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selam,

Görevi dün yaptıysanız belli saaatlerde sıfırlanıyor. Örneğin Türkiye saati ile 13:00' da

Saygılarımla.

2. support artık beni baymaya başladı lütfen forum üzerinden cevap alayım artık.

neresi bu koy?

ANTEPLİM_27_87 bunu beğendi.
  3. vovi kitabı ile girilen koy ortası

4. Vovoi Harita Kitabı itemini kullandığınızda sizi Sharkfang Koyu'na ışınlar.

5. Selam,

Vovoi haritasını kullandığınız takdirde ışınlanacağınız koydur.
    Cevaplarınız için teşekkür ederiz arkadaşlar.

Saygılarımla.

6. Merhaba 28lwlim İNTİKAM 2 ele geçir diyor ve martının dostu topla diyor ele gçirdim fakat martı vermedi. bu itemi başka nerden elde edebilirim??

7. Görev gereği İntikam II ele geçirerek elde edebilirsiniz yalnızca.
    Denemeye devam edin.

8. Selam,

Martının dostu görev nesnesini yalnızca HRMA İntikamı II isimli sistem gemisini ele geçirerek , en fazla hasarı vererek ya da son atışı yaparak elde etme şansına sahipsiniz. Tabiki şanslıysanız.:) Umarım şans yanınızda olur.
    Cevabınız için teşekkür ederiz. @personofinterest

Saygılarımla.

9. 29 level görevimde 4x Şifreli Vault Belgeleri topla diyor hangi sistemden elde edebilirim

tamam keskin bakışlı veriyormuş teşekkür ederim konu kapanabilir :)

10. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @DECKBOOY-[S™] ,

Sorunuz kendiniz tarafından cevaplandığı ve konunun kapatılmasını istediğinizden dolayı konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla,
    İyi oyunlar, iyi forumlar.

11. merhaba 28 level görevi ve önceden isteği yeterlilikler nelerdir acaba forumda baktımda göremedim

12. Zenon'ın kafatası (10), McCabe'in kafatası (5) ve Beauvoir'in kafatası (5) istiyor. Beauvoir'in kafatasını açmak için TP görevlerini bitirmiş olmanız gerekmekte. Ek olarak ne kadar doğru bilmiyorum kafatasını tamamlamadan sınavı açıp sınavda istenen itemi son atış, darbe ve ya ele geçirmeden alıp sınavı geri kapatarak kafatası görevlerine devam edebiliyorsun heralde

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

28. seviye olabilmek için sınavda istenilen bilgileri mi soruyorsunuz, yoksa 28. seviyede bulunan görevleri mi soruyorsunuz acaba ?

İyi oyunlar, iyi forumlar.

14. sayın modum ikisinide istiyorum şuan zenon kafatasını topluyorum

15. Selam,

Konu ile alakalı Sınava ve görevlere ait görev vericiler 17/1 ,22/1 ,24/1 ,ve 22/1 haritalarındaki güvenli limanlarda bulunmakta. Görevleri tek tek yapıp takip etmeniz gerekmekte. Zaten görev vericiler sizi yönlendirecek.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Nisan 2018
  16. 39emre39

39emre39 User

Hangi seviyelerde fazladan top yeri açma hakkına sahip oluyoruz?

17. Selam,

21. Seviye ve üzeri seviyelerde fazla top yeri almanız mümkündür.

Saygılarımla.

39emre39 bunu beğendi.
  18. tuhaf kötü el yazması nesnesını nasıl elde edebılırım 7 defa dpden örtülü muhafızı aldım ama 1 tane bile alamadım

19. Şansa bağlı olarak vermektedir.
    Denemeye devam edin.

20. · Örtülü Muhafız
    o Verdiğin hasara göre İnci ve Barnacle Ballard’a karşı itibar ile ödüllendirilirsin.
    o En çok hasarı veren oyuncu, fazladan Barnacle Ballard İtibarı ve Anlaşılamayan Notlar’la ödüllendirilecek.
    o En çok hasarı veren oyuncunun, “Tuhaf Kötü El Yazısı”(Görev Eşyası) kazanma şansı da var.

Tamamen şansa bağlıdır.

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.