Görevler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DiKKaTKaNSeR*ŞRN tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. belalim

belalim User

sevye 9 ve aşağısı olanlardan ben 30 luk top aldım 100 adet

2. 10.seviye ne veriyor peki? ve kaç levelsiniz?

3. belalim

belalim User

ben yeni 10 lwl oldum kardeşim 10 lwl görevim var ama daha yapmadım açıkçası

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Henüz belli değil, bilgi geldiğinde forumdan duyurusunu yapacağız.

Saygılar.

5. belalim

belalim User

sayın Bigpatron adminim kodlar hakkında bazı şikayetlerimizi dile getirmiştik sizlerden her türlü haber bülteni gelirken 3 yıldır 1 kere bile kod gelmemiştir haber bülteni ile ilgili örneğin bokor kupası hakkında bilgilendirme gelmiş olup kod hakkında dediğim gibi 3 yıldır bir kere bile e postama gelmemiştir bu konu hakkında bizleri madur bırakmıyacağınızı umuyrum saygılar şimdiden tşk ederim

6. NePs

NePs User

30 luk toplar kaç seviye ?

7. urungubeğ

urungubeğ User

yahu fener denılen şey yokkı nasıl yapıcaz görevi

8. belalim

belalim User

fenerler tücarları kestiğinizde otomatik sistem tarafından atılır 10 tane bunları pırıltı alır gibi üstüne tıklayarak kazana bilirsiniz

9. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Bahsettiğiniz görev etkinlik görevidir. Etkinlik içerisinde bulunan tüccar isimli sistem gemisini batırdığınız zaman etrafına fener atmaktadır. Bunları toplayarak görevinizi tamamlayabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

10. ben bu etkinligin hiç tuttugunu sanmıyorum bigpoint :D

11. İyi günler değerli oyuncu arkadaşlarım ve forum adminlerim;
    ben harita değişiminden önce 29 sınavıma başlamıştım. intikam 2 ye gerekli darbeyi vurdum. istenen kafatasları da tamam. tek 1x Milletler Topluluğu Fermanı topla kaldı ama bu arada haritalarda değişim oldu. ben de oyuna az girebildiğim için intikam 2 görmem ve bulmam baya zor. konuyu açtıktan 5 dk. sonra rastgele harita değiştim intikam 2 kesenleri gördüm son atış yaptım ama ferman vermedi.
    fermanı nasıl elde edebilirim. ferman kazanım sisteminde değişiklik oldu mu.?
    intikam 2 yine aynı haritalara mı atıyor.? attığı haritayı ekranda yazıyor mu.?
    intikam 2 sisteminde bi değişiklik oldumu.
    değişimden sonra 29 sınavı yapıp eskisiyle fark gören varmı.?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenlenen: 14 Mart 2018
  12. Selam,

HRMA İntikamı II admiral sistem gemisi, hala aynı haritalarda çıkmaktadır. Sistemde bir değişiklik bulunmamaktadır. Milletler Topluluğu Fermanı görev nesnesini ; Ele geçirme , en çok hasarı verme ya da son atıştan kazanma şansınız vardır.

Saygılarımla.
    İyi oyunlar,keyifli forumlar.

ercan23_trc bunu beğendi.
  13. 15 den 20 ye kadar vudu topu veriyormu arkadaşlar? birde bu yeni sınav sistemi nasıl görevler bölümünde ne sınavı başlatabliyorum nede görevler görünüyor?

14. Hayır vermiyor.
    Görevler ağırlıklı olarak tecrübe puanı ve kristal ödülü ağırlıklı.
    Görevleri ve korsanlık sınavını başlatabilmek için güvenli limanlardaki Görev Vericileri ziyaret etmeniz gerekir.

15. Yukarıdaki arkadaş 11-20 arası 100 top veriyor yazmış ama ?

16. recvol

recvol User

11 ve 20 lvl arası görevler 10 ar vudu topu veiyor (11 ve 20 lvl lerde dahil)

17. karkinos görevine yardım edecek var mı ?

18. belalim

belalim User

ne gibi bir yardım acaba

19. Doktor Hayalete görev teslim et diyor nerede bu