Görevler Hakkında Fikirler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _**FENiX***_ tarafından 17 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İtibar görevleri kolaylaştırılsın mı?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Reese

Reese User

Merhaba,

Önerinizi rapolarımıza ekliyorum.

Keyifli oyunlar.

2. 5.000 taç görevi 17/1 güvenli liman(10 HRMS Şöhreti, 10 HRMS Savaşçısı) ama 15 lwl ve altı 16 ve 20 lwl arasıda taç görevi yok sayım modum lütfen bu önerimide ekleyiniz.Ama gerçekten 15 lwl ve altı gemiler e üvey evlat muamelesi yapılıyor,bırakın oyuncu 21 lwl olmak istemiyorsa olmasın oda kaç kasabilsin :)

3. 5.000 taç görevi 17/1 güvenli liman(10 HRMS Şöhreti, 10 HRMS Savaşçısı),
    2.000 taç görevi 22/1 haritasında bulunan görev vericiden(5 HRMS Muhafızı, 5 HRMS Sürprizi),
    3.000 taç 22/1 haritasında bulunan görev vericiden(5 Addanc, 5 Nessie, 5 Dabila),
    toplamda 10.000 taç elde edebiliyorlar .1 lwl den 20 lwl e kadar olan oyuncularda farklı npc ve hayvan görevini yaparak üst lwl lere hazırlık vede slotlarını daha erken açmaları için güvenli limanlara taç görevi ile ilgili görev yerleri sağlanarak bir kolaylık yapılabilir.

4. Katılıyorum

5. Zaten bu yeni çıkan tac ve diğerini sırf 15level değersiz olsun diye yaptılar

6. *HHC*

*HHC* User

Benim fikrim kısa ve öz arkadaşlar.Belki de daha önce böyle bir konu açılmıştır detaylı bir şekilde inceleme yapmadım.Aynı anda 2-3 görev alınabilse sizce de fena olmazmı ?? En basitinden dün zalim görevini yapıyordum 31 lvl için sistemi tamir ettiremeden batırdılar ve bu gün etkinlik görevi yapmam lazım ancak yeni görev almam için eskisini ya bitirmem yada iptal etmem gerekiyor bu düşünce bana mantıksız geliyor.Fikirlerinizi bekliyorum ...

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  7. katılıyorum sana +1

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  8. Açıldı ama ama sanırım onaylanmadı hatta bu sistem darkorbitte var

9. Selam,

Fikirleriniz bizim için önem taşır. Konuyu Haftalık raporlarımıza ekliyorum.

Saygılarımla.

10. AKHILON

AKHILON User

Selam, son zamanlarda oyundaki görevler çok fazla oyuncuları meşgul ediyor ve oyuncular artık görev yapmaktan başka birşeye zaman ayıramıyor saatlerce görev yapıyoruz insanlar zaten oyunun yeterince maddiyata dönmesinden rahatsız görevlerinde bu şekilde can sıkıcı olması ciddi anlamda oyundaki oyuncu potansiyelini düşürüyor güzel bi güncelleme ve düzenlme yapılması dileğiyle... sayglarımla.

11. Selam,

Fikirleriniz bizim için değerlidir. Konuyu raporlarımıza ekliyorum.

Saygılarımla.

12. çok doğru bir tespit bunaldım yeminle bu ne ya

13. görevden savaşamıyoz görevlerı bellı bır ucret karşılııgnda yapacak oyun ıcı bır görew werıcı eklenebılır

14. tespit güzel katılıyorum..

15. KARAGÜLLE

KARAGÜLLE User

AKHILON size katılıyorum sonuna kadar arkanızdayım.

16. Hırs

Hırs User

Sevgili AKHILON, haklısınız. bizler oyuna az vakit ayıran insanlarız. Can sıkıcı bu durumun değişmesi gerekmektedir.

17. Ayne görevleri yapıp çıkıyorum çünkü 2 saat sürüyo yani savaş yok amacından çıktı bu oyun her itemi parayla alacaz görev yapmaktan oyun oynamıyacaz sonuç stres zaten stres atmak için giriyorum sonra stresten kapatıyor Seafight nın stresini atmak için başka oyun oynuyorum özellikle bu taç işini 1 tane yapsanız 30 bin taç versede geri kalan zamanımızı savaşa harcasak kolay gelsin...

18. 3-4 görevi aynı amda alabilsek çok iyi okucak 33 level olunca görevler iyice arttı sıkıcı oldu birde 35 yapmaya çalıyorum hala

19. Mu®αт

Mu®αт User

İtibar görevleri günümüzün çoğunu alıyor bu görevlerin tekrar güncellenmesi taraftarıyım,arkadaşlar lütfen herkes destek versin,korsanlık oyununda kasılmayalım,savaşmak istiyoruz.Zaman kazandırmalıyız insanlara.

20. gerçekten biz bu oyunu eğlenmek için oynuyoruz fakat bu zafer kalelerının ıtıbar puanları yuksek , görevlerden 3 ve 4. görevler cok zaman alıyor o kadar zaman almasına rağmen çok az itibar veriyor ya bu görevler kolaylaştırılsın yada verdiği itibar artsın teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.