görev

Discussion in 'Genel Sorular' started by MatoisT, Mar 24, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MatoisT

MatoisT User

etkinlitde 1 kural defteri topla diyor nerden elde ediliyor bu nesne bi acıklamada yok bi yerde

2. Etkinlikte verilen görevlerde bir şeyler toplanmamız istiyor ama neyden çıktığı belirtilmemiş. Bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
    1x Kara Kaya Topla
    1x Parçalanmış Oymalar Topla
    1x Derin Deniz Tasarımları Topla (Öfkeli Canavar)
    1x Atlantis Yakıtı Topla(Zombi Deep)
    1x Düşman Planları Topla
    Ben bildiklerimi yazdım bilmediklerimi ve de henüz daha görevini alamadıklarımı siz yazarsanız çok sevinirim.

3. Mister_No

Mister_No User

etkinlik amirali veriyor sabah şafağı mı neydi ismi ben ondan aldım yaptım

4. beatdovne

beatdovne User

Yanlış hatırlamıyorsam Ölüm Avcısı amirali veriyordu. Böyle görevlerde bütün etkinlik gemilerine sıkıp denemelisin.

5. asdas333

asdas333 User

Düşman planları 1x topla bu nereden elde ediliyor etkinlikte atlantis görevi

6. asdas333

asdas333 User

ayrıca atlantis yakıtı derin deniz tasarımları parçalanmış oymalar bu 3 nesneyi nerden elde ediyoruz

7. -LegenD-

-LegenD- User

Arkadaşlar bahsettiğiniz şeyler görev nesnesi olduğu için, etkinlik sistem gemileri ve amiralleri şansa bağlı olarak verir.

Thread Status:
Not open for further replies.