görev

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Alperennn tarafından 10 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Alperennn

Alperennn User

etkinlik görevlerini alıyorum fakat mesela hasar verme göreveri için hasar vermeme rağmen görevde hasar verilmemiş gösteriyo 3 kere iptal edip yineledim değişen bir şey yok supporta yazdım cevap yok kaale alan yok yine yineledim yine yok zaten görevlerden kazanıcaz büyük gemi değiliz bari görev yapabilelim zar zor kokuşmuş kesebiliyorum boşuna gülle vs gidiyo lanetli ruhda işime yaramıyo

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Support kaale almıyor ne demek, size cevap mi vermiyorlar? Spam kutusuna da baktiniz mi?

3. kingSo

kingSo User

Bu sorunun aynısından bende ilk aşamada vardi . Şu şekilde cözdüm: etkinlik görevini aliyotdum oyun ekraninda aktif görevlerden de kontrol ettim görev ciddende aktif. Yine oyun ekraninda alınabilecek sıradan görevler arasından birine bastim normal bir durumda bir görev aktifken diğerini alamazsiniz. Ama sorunun olduğu etkinlik görevi aktif gözükmesine rağmen üstüne korsanlık Simavi yaptıktan sonra acilan görevlerden birini alabilmistim. Daha sonra görevleri gruplandırma var etkinlik görevleri, koordinat görevleri gibi ... Etkinlik gorevleri kategorisini seçip aktif görevi iptal ettikten sonra diğer aldigim gorevide iptal ettim güvenli limandan ayni hatali olan görevi aldigimda sorunum çözülmustü .

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Zaten aktif göreviniz varken başka görev alamamanız lazım eğer alabildiyseniz asıl hata burada gerçekleşmiş demek ki siz de iptal edince düzelmiş

kingSo bunu beğendi.
  5. kingSo

kingSo User

Etkinlik gemisine hasar vermeme ragmen vermem gereken hasar azalmiyordu arkafasimizla ayni sorun.

Etkinlik görevini iptal edip geri aldigimdada sorun devam ediyordu. Farklı olarak bu sorun mevcutken normal bir koordinat görevi alabildim ve bu görevi iptal edip geri güvenli limandan etkinlik görevi aldigimda sorun düzelmişti. Arkadasimizinda sorununun çözucegini düşünüyorum

6. Alperennn

Alperennn User

Spam kutusu derken ne demek istiyorsunuz?
    Ayrıca zaten herhangi bir görevim aktif değilken etkinlik görevlerini alıyorum fakat görev hiçbir şekilde yapılmıyo hasar vermem gerekiyosa veriyorum görev vericiye gidiyorum yada görevlerden kontrol ediyorum fakat hiç yapmamışım gibi gözüküyo

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Diyorum ki siz support a yaziyorsunuz da size cevap mi vermiyorlar?

8. Alperennn

Alperennn User

Evet cevap verilmiyo kimseden herhangi bir yanıt almadım kaç kere yinelememe rağmen

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Supporta yazdığınız cevap verilmeyen maillerin Ticket numaralarınız yazın bakalım neden cevap verilmemiş.

10. Alperennn

Alperennn User

Supporta yazdıklarıma nasıl ulaşıp ticket numaralarına nasıl bakıcam?

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Tabiki mailinizden.. siz cevap meyhanenize gelecek mi sanıyorsunuz?

12. Alperennn

Alperennn User

Aslına bakarsanız evet çünkü oyuna hangi mail adresini koyduğumu dahi bilmiyorum

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Support a mesaj atarken ekrana hangi mail çıkıyorsa odur. Siz baştan hesap güvenliğinizi sağlamamışsınız bir kere.

14. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Madem bilmiyorsunuz ne diye öğrenmek yerine iftira atıyorsunuz!