görev ve oyun sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mister_No tarafından 18 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mister_No

Mister_No User

Osvald Murray büyük nam görevinden inci gelmiyor. Rakip paralarından bu ay para gelmedi 3.sü karaborsadaki ruhlar hala değişmedi.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Görevinizden gelmeyen inciyi lütfen supporta bildirin.

Rakip paraları geldi hesaplara yüklendi kendi seyirimde gördüğüm kadarıyla seyir defterine sadece kahraman puanı eklenmiş rakip parası eklenmemiş ancak ittifak salonunda paralarınızı bulabilirsiniz.

Ruhları ise biz de bekliyoruz evet haklısınız biraz gecikti ama merak etmeyin her şey hesabınızda belli kaybolan bir şey yok er geç takas işlemi gerçekleşecek.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu dediğiniz hangi levelin görevi?

4. Tecrübe Puanı simgesi inci simgesi ile karışmış durumda üstüne mausu getirince 'Tecrübe Puanı' yazar, yukardaki hiçbir görev inci vermiyor ayrıca

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Aynen yoksa nerde hangi görev verecek 1 mil 800 bin inci değil mi :)

6. 65/17965083 biraz önce almış olduğum görevi tamamladım ama gelmesi gereken 50000 inci gelmedi görevim ise 10 hrms savaşçısı ve 10 hrms şöhreti öldürme idi ama incim gelmedi

7. mamı_55

mamı_55 User

Görev ödülü tp olması lazım öyle hatırlıyorum. resimde inci görünüyor ama. hatalı yani.

8. şimdi ben 50000 inci gelecek diye bir sürü elit gülle ve zamanımı harcadım benim hatam veya suçum ne bu oyunun böyle bir sorunu varsa niye giderilmiyor iyi oyunlar