Görev alamıyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Askarbey tarafından 26 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Askarbey

Askarbey User

Tam tamına etkinlik başladı başlayalı görev alamıyorum işte kanıtı

ARTIK SEAFİGHT TA SUPPORTMUŞ , OYUN PORGRAMCILARIYMIŞ BENİ KİMSE İKNA EDEMEZ BR HATA VAR BUNU 8 GÜNDÜR KİMSE ÇÖZE MİYOR MİLLET GÜNLÜK 150.000 KRAKEN GÜLLESİ ALIYOR BEN 0 150.000 X 8 =1.200.000 GÜLLE YANİ 1.020.00 İNCİ DEMEK BEN BANA AİT OLAN 1 MİLYON İNCİMİ İSTİYORUM ABİCİM SUPPORTA AYZIN DER ŞİMDİ BEYLER BEYİ YAZIYORUZ DA NE OLUYOR SANKİ BANA ÇÖZECEK ADAM VAR İSYAN ETTİRDİNİZ ARTIKIN..

2. aynen bende burda takılıyorum alamıyorum. :S buna bi çözüm bulunsa bile artık geç aynen gülleyi aktarın yada inciyi arkadaşın dediği gibi. millet götürdü biz napcaz

Son düzenlenen: 26 Mart 2014
  3. Aynı sorun bende de var :S

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu sorun değil kimse görevi günlük sekiz defa yapmıyor. her gün server saatiyle 1 de ya da trükiye saatiyle gece 2 de sıfırlanıyor. bu sayfada daha önce yaptığınızı gösteriyor. yani günlük 1 defa yapabiliyorsunuz !