Görev alamıyorum konu 2 :/

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cipetpet-2 tarafından 26 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Beyler beyi etkinlikte 3 aşama bitirdim taraf seçmem gerektiğini biliyorum otomatik cevap vermeyin lütfen ben ne yazmısım siz ne yazmışsınız ben tarafımı seçtim yeşil takımda puanım 1 olarak görünüyo daha önce taraf seçme görev alma cart curt yaptık biliyoruz arkadaşlarımda aynı sorunu yaşıyo görev vericiye gidiyoruz görev açılıyo 10 milyon hasara sebep ol görevi ancak görevi kabul et seçeneği tıklanmıyo gri anlatabiliyomuyum

2. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Yeşil takımın görevlerini alamadıgım gibi kırmzıı takımdada görev alamıyorum hatalarla dolu oyun resmen herkez yapıyo görev bi ben yapamıyorum sinir bozucu :/ şöhret sıfırlayıp karsı takıam geçtim gene aynısı

görev menüsü açılıyo 10 milyon cana sebep ol diyo görev aşağıda görevi kabul et butonu gri anlatabiliyomuyum tıklanmıyo alamıyorum görevi taraf seçmemiş olsam tarafını seçte gel der görevi açmaz :/ otomatik cevap vermek yerine yapıcı ol lütfen beylerbeyi

3. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

4. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Dikkat edersen sağ tarafta tarafımı seçtiğimi görüceksin ona rağmen kabul etmiyor görevi alabilmem icin bir şart olsa bu şartın orda yazması lazım örnek : korsanlık sınavı icin su kadar korsana sahip ol gibi. Orda öyle biseyde göremiyorum ve görevi alamıyorum sebepsiz yere

5. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Bu support katiyen dalga geçiyo insanla ben resim atıyorum adamlara bak görevi kabul et butonu çalışmıyo diyorum görevi kabul et butonuna tıklamalısınız diye cevap atıyo oyunu bıraktırıcaksınız ille adama ! zekasıyla oynamayın adamın bunlar nasıl cevaplar ya

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hali hazırda zaten aktif göreviniz mevcut. Hesabınızda herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.