GÖREV AÇIĞI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HÜKÜMDAR. tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna kayıt olurken giş kurallarını kabul etmek zorundasın kabul edincede hpotter in attığı cevaptaki gibi bir kurala uymak zorundasın uymazsan senin suçun

2. katılıyorum sana caos14

3. aynen öyle

4. caos14

caos14 User

Şuan Tek bir serverde banlanacak gemi sayısı 3 bin üstünde bütün serverlerde oyuncular bu açıktan yararlandı... Seafight ne yapar belli olmaz... 2 tarafında kaybı büyük olacak hem Seafight tin hemde Bütün serverdeki oyuncuların.....

5. Carrierist

Carrierist User

Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Hiçbir program kusursuzca yazılamaz.Çünkü programın amacı ve içeriği bellidir. Ve belli bi kapasiteye sahiptir. Sen kapasitesinin üstünde bir zorlamada bulunursan program hata verir.Tanımadığı bir nesneyi sokarsan programa program hata verir. Çalışma amacının dışında kullanırsan program hata verir.

Geçen sene yazın oynayacaktım gülle hilesi katlama hilesi bot vs herşey vardı. Bu programlama hatası mıdır evet. Ammaaa, sen bir oyuncu olarak bunu e mail yoluyla bildirmezsen , bunu defalarca kullanırsan buradaki suçlu sizsiniz. GİŞ de de belirtilmiş;

1.2.10 Genel hataları veya programlamada bulunan hataları çıkar amaçlı kullanmak yasaktır. Fark edilen hatalar hemen hata forumuna, İRC veya E-posta olarak haber edilmelidir

Oyundaki diğer görevleri 1 kere yapıyorsunuz da inci veren görevi neden defalarca yapıyorsunuz ??? Buna cevap verin. Biz bilmeden yaptık bizim ne suçumuz var oyun açığı bu bizi ilgilendirmez koymasalardı dikkatli olsalardı lafları batan insanların ve suçluların çırpınmasından başka birşey değildir. Tarama yapılır görevi tekrarlayanlar kapatılmalıdır. Eğer Seafight ekibi buna göz yumarsa k.bakmasın burada suçlu kendileridir.

6. işte anlatmaya çalıştığım şey

7. bu açıktan dolayı ban alan oyuncular elbette ki önceki açıklardan dolayı yapmışlardır. şimdiye kadar hiç bir açıkta gemiler ban almadı .! bunu düşünün. belki farkına varırsınız ama zannetmiyorum

8. caos14

caos14 User

Carrierist

Şuan sizde bu açıktan yararlansaydınız emin olun ki böyle konuşamazdınız....

9. zagoppa bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.