Gmlik (chat okuma)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •βΣ¥ǾĜŁЦ•[Я₦₦]² tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben bu gmlik hakkında bazı şeyler duydum mesela belli bir süre chat okuyup hatalı davranmışlar banlanıyormuş bunun sonucunda karşılık olarak gemiye itemler atılıyormuş daha net doğru ve geniş bir biçimde bilgilendirilirsem sevinecem.

2. hatalı davranıp bunun sonucunda karşılık olarak gemiye itemler mi atılıyormuş ? hem de hatalı davranıp ? yav arkadaş ya derdini tam olarak anlatamadın yada aralara virgül felan koymadın ben bir şey anlamadım :) bir ay öncesinde cmlik yaptım böle gemilere öle senin dediğin gibi ekstra şeyler yüklenmiyor orda bi maaş sistemi uygalınıyor günün geldiğinde aksatmadığında ödeniyor bu kadar he ama bunu cmler için yorumladım diğer kıdemlileri bilmem :)

3. item verilmiyor bildiğim kadarıyla yaptığın güne inci veriliyor bi

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

supporta yazarsanız bu konu hakkında daha iyi bir bilgi sahibi olursunuz. yapılan göreve göre oyun içinde maaş olarak belirli bir miktar da inci verilmektedir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.