global5 te birtürtk olarak oynamak zorbe.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 18 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kalk, kalk,kalk ve beni dinle,sana güç veririm,kafanla dalaş tığında sana yardım edebilirim ben,beni bilirsin 41 olduk 3 tanımlı ,pis sakallı,donuk bakışlı,iklimi az ılıman,çoğu yağışlı:).Bir kulaçdaha atsam karadayım,Benhiç böylebir denize dalmadım,Üzerimde pantolanum,artı ayak kabılarım,HA GAYRET,Üç sene fırtına üzerimde dolunay,Günyüzü asmış,Dalgalar boyum aşmış,Nefesime gücü bahşet MEVLA,Bir kulaçtaha atsam olur eyvallah seafight.(biz bunları aşarız da farklı serverlede siniz diye bizleri yanlız bırakmayın efem burdakiben g5 teyim formlarıda takipteyiz bizler tabuları altsettik serverlerde değişir burda allaşılamıyor :)kamera kaydı gibi zagoyu rapor etg5te amcalarımız kanka dokunma şurayları biraz oynatında birazda bizdüz gidelim tşkl anlayışınız için şimdiden:rolleyes:yannız kalıyoruz efem:cool:münkünse şu G5 bi elatın flodan iki adam batırıyoruz tabii biz 50kere batıyoruz 1 ay bam chatte nedir yagemimin yelkenleri yırtıp atacam olmuyorböyle hakkımız yeniyor efem yazacağımıda yazamıyorum saygımdansizlere ve kırı kelimeler kullanmamaya çalışıyorum gemidiliyle yenioyuncular bizim arkamızdan geliyor kolluyoyuz bizan bunlara tölerans verin oyuna ısınsınlar :)bende sıkıntıyok şu chat sorununu çözün efem ıd verdik dediniz oynadığınız server,orayla zaten muhattap olabilsek zten buraya yazmazdım 09 05 diyo ısrarlasizler oraya onlar burya kartal pendik gittik geldik ?oyunu bıraktık buyapılandan sonra oyunu nasıl oynuyoruz biliyormusunuz tlf açık oşekilde devam bunlarıda kaile alın biz telefonlar kulağımızda ellerimiz klavyede tşkler seafht bizlerefarklıtecrübeler yaşattığın için.

Son düzenlenen: 18 Nisan 2015