global serverlerindeki donmalar

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by bibidibabidubu5835, Jan 8, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sayın forum yetkilisi arkadaşlar bana bu oyunda adalet var diyecek bir yetkili varmı acaba bakın şurada ağız tadıyla biraz zaman geçirip oyun oynayalım diyoruz ama her gün yeni bir fiyasko ve hergün yeni bir dümen dönüyor oyunda oyun sunucularının almanlara karşı bir farklı hizmet anlayışımı var onların verdiği parada bizim verdiğimiz peçetemi oluyor acaba ne bot gemilerini kaldırıyorsunuz ne radikal bir takım karalar alıyorsunuz kış etkinliği zamanında oyunda donmalar meydana geliyordu ve bu sorun dün akşamda tekrarladı oyunda olan bazı arkadaşlar şikayetlerini cm lere yazdılar ve o arkadaşta sağolsun supporta yazın deyip topu attı şimdi şu oyunda yaşanan bir takım sorunu buraya yazıyoruz siz diyorsunuz supporta yaz onalr diyor foruma yaz bağlı olduğun sunucaya yaz falan falan hacivat karagöz oyununa döndü artık oyun sorunlarını anlatmak sizler sadece parayla nasıl malzeme satarız diye düşünüp yeni fikirler üretmek yerine oyunda nasıl adaleti sağlarız oyuncuları mağdur etmeden nasıl keyifle oyun oynamasını sağlarız diye yeni bir takım kararlar almanız gerekmezmi ben geçen ay 110 tl para verdim oyuna bu örnek sadece ama benim verdiğimin 10 katını harcayan oyuncularda var bu insanlara karşı bir parça kendinizi sorumlu hissediyorsanız artık otoriter ve tarafsız davranarak oyunda adaleti sağlayın yeter tek isteğim budur

☆Guinevere☆ likes this.
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

İlk önce şuna bir açıklık getirelim. Support, forum, modlar, cmler kısacası Türkiye takımında bulunan her yetkili Türkiye serverlarından sorumludur. Nasıl bir Alman yada Fransız supportu kalıpta Türkiye serverına karışamıyorsa bizlerde kalkıp onların sorumlu servera karışamayız.

Türkiye serverları harici diğer serverlar bizlerin sorumluluğunda değildir bu nedenle supporta yazdığınız zaman size ilgili supporta yazmanızı belirtmektedir.

Ancak server sorunu haricinde hesabınız ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız bizlere yazabilirsiniz, hangi serverda oynadığınıza bakılmaksızın elimizden gelen yardımı hesabınız konusunda yapabiliriz.

İyi oyunlar.

Thread Status:
Not open for further replies.