Global serverleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~»ιzмιя«~[C¤] tarafından 2 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın oyun yöneticileri global amerika 2 de oynuyorum 30 agustos günü esir alırken yanlışlıkla tüm inciyle esir alındı (600 bin inci) bunun nedenide daha önceden aldıgımız gülle vb. şeylerin altta cıkması sonucu olustu yani ben oraya 200 yazdım ama ne olduysa 14 bin esir alındı bunu supporta yazın diyeceksiniz ben bunu türk bayragı altında girdigim için Türk supportuna yazdım.Türk supportunun verdigi cevap ise global serverinde oynuyorsunuz baglı oldugunuz supporta yazınız oldu neyse dedim ve ingiliz supportunada yolladım onların cevabıda Türk supportuna yazınız oldu 2 gündür her ikisiylede konusuyorum her birbirine yönlendiriyor. Sayın Bigpatron ve oyun yöneticileri lütfen şu global serverlerine bir acıklık getiriniz bizi magdur durumda bırakmayınız ve bu arada bu esir problemi hayla cözülmedi yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim ...
    Ürün satın alındı: 13832 x Köle Seviye 4
    > > > -587'860 İnci
    ~»CanavaЯ«~ 40649241

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sorununuz zaten çözülmüştür.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.