Global Chatte sigara alkol konulari hk

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *TURKcrazy*pvp tarafından 24 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Global chatte sigara alkol konulari ile ilgili yapilan sohbetlerin yasaklanmasini istiyorum nedeniz genc yastaki arkadaslarin bu tur sagligimiza zararli aliskanliklari ozenerek baslamamasi ozellikle ramazan ayinda yok sigara krizine girdim yok iftardan sonra su kadar sigara ictim yok iftarimi sigarayla actim gibi kelimelerle normal bir sey mis gibi atletilmesi bu ozentiyi daha da artirmaktadir oyun kurucu ve idarecilerinin chat ban kurallarina (varsa bilmiyorum) insan sagligina zararli maddelerin global chat ortaminda konusulmamasi ile ilgili bir yasagin getirilmesini onemle rica ederim sayin adminlere ozellikle bu konu uzerinde durmalarini istiyorum tr2 cRuzz

trabzonlu61 bunu beğendi.
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Güzel fikir ancak reklam olmadığı sürece neden birisinin konuşması engellersin. Emin olun bu oyundan ziyade sanal ortamda neler var neler. Bir kişinin chatte sigara yada alkol yazması ile birisinin bunlara başlaması olasılığı çok düşük.

Yinede sizi hassasiyetinizden dolayı tebrik ederim keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa. Ozaman chate yetkili bile gerekmez.

*_*ИİL●APO*_* ve *TURKcrazy*pvp bunu beğendi.
  3. tesekkur ederim oyunun kalitesinin artirmak icin devamli bir seyler dusunuyor siz yoneticilerimize bunlari sunuyoruz.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.