Global chat

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BIRAKTI tarafından 5 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BIRAKTI

BIRAKTI User

şimdi ben bu oyunu senelerdir oynarım adabıyla bazen globale giriyorum bir dost arkadaşla merhabalaşayım demek için ya parası bol ya zamanı bol bazı arkadaşlar habire vizyonda şöyle batırdım böyle batırdım ya allah aşkına siz çocuk musunuz bu oyunun doğası batma ve batırma üzerine kurulmuş sen para harcar az batarsın digeri harcamaz çok batar bu herkesin kendi sorunu yalnız şu bir gerçekki kimse sizi kaale almıyor orası insanların birbirleriyle iyi dialoğlar arkadaşlıklar kurması için var olan bir platform bazı oyuncuları sataşma,tartışma ,tehdit sonrasında hakaret ve küfürleşmeye varan istenmeyen olaylara gidiyor şu batırdım battım battın muhabbeti kesilse eskisi gibi insanların muhabbet edeceği bir platforma dönüşmesi için cm ve mod ları göreve çağırıyorum amaç ne Sadece HUZUR İstiyorum

яoтαsız bunu beğendi.