Global Avrupa Sunucusu 7 PVP-PVE Modu

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve £LB£YLï tarafından 10 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. £LB£YLï

£LB£YLï User

sa Bigpatron global avrupa 7 serverin savaş olmadıgı için biz türkler oyundan sıkılmaya başladık ve bir çok arkadaşımız oyunu bıraktı herkes para yatırdı bu oyuna
    biraz savaşıp eglenmek için oyuna giriyo bu durum bizim canımızı çok sıkıyo 1 kişi pvp sini bozdugunda geri giriş çıkış yaptıgında pvp pve ye dönüyo adamı batıramıyoruz
    pve kalmıyosa bile mesela adam pve den pvp ye geçtigindde en az 2 saat pvp si açık olmalı ki tadı çıksın oyunun benim düşmanım olan adamlar benim yanında kasılıp duruyo
    oyun amacından sapmış oluyo oyndan hiç zevk almıyoruz buna bi özüm bulursanız çok seviniriz

2. Arkadaşımızın söylediklerine Tüm samimiyetimle katılıyorum ...

3. ADAŞLAR

ADAŞLAR User

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Bende katılıyorum arkadaşa bu bir savaş oyunu düşman benim yanımda kasılıyorsa bunun adı savaş oyunu olmaz lütfen en kısa zamanda bu pve-pvp modlarını düzeltirmisiniz.

4. matoistr23

matoistr23 User

+1

5. DUZLUOGLU

DUZLUOGLU User

Bu serverın daha zevklı olabilmesi için pvp konusunda daha güzel ayarlama yapılabilir . sonuçta bu bi savaş oyunu . oyuncular nereye kadar gemısını kasıcak . umarım bu yorumlar karşılığını bulur

6. ρѕм

ρѕм User

İyi hoş diyorsunuzda bu servera para yatıran insanlar bunu bilerek yatırdı sonuçta.Şuan tılsımlar da pvp açıldı daha öncesinde oralar pvedi.

excutioner*K* bunu beğendi.
  7. Saaşlar da bazı durularda açılması lazım ,Mesela ada içine PvE moduyla girip tamir ediyor ,

8. Selam,

Bunu raporlara ekleyeceğim. Ayrıca konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Saygılarımla.

9. ya arkadaşlar şimdi bu server ilk açıldıgında tamam tılsımda pve idi kimsenin sesi çıkmadı çünkü kasılmaya ihtiyac vardı 2 ay sonrada pve kalktı güzelde oldu arkadaşın dediğinede katılıyorum bir çoğuda sıkılıp bıraktı bence ilerde bu pve pvp moduna ya bi düzen getirilmeli yada kaldırılmalı normal haritada savaşmak istiyorum savaşacak kimse yok savaşmak içinde mecbur tılsım yakmamz lazm onada imkan yok :D siz görevliler şimdiden bunu iletin üstlerinize ilk etapta bu konu ele alınmalı herkes gemilerin taşını topunu kalesini yaptı iş savaşmaya gelecek savaş olmadımıda server otomatik olarak çöker nasıl yıllar önce tr1 tr2 tr3 savaşacak adam yok diye isyan ettiler sonra serverler birleşti güzel bir savaş ayları yaşadık burdada aynısı olacak savaş olmadımı herkes gider ben buraya başlarken birazda bunu düşündüm böyle devam ederse ileride sıkıcı olacak o yüzdendirki fazla ücrette yatırmıyorum savaşamayacağim gülleyi topu neden cekeyim ki :)

10. LoOşŞ27

LoOşŞ27 User

ACİLEN PVP PVE ye bi düzeltilme gelmesi gerekiyo server çok sıkıcı olmaya başladı biz buraya başlarken ileri zamanda bu pve kalkar diye tahmin etmiştik en azından kalkmıyosa bile PVE yi bozan birisi 2 yada 3 saat PVP si açık kalmalı yoksa bu server de oynanmaz .

hamza bunu beğendi.
  11. Keşge bizde biraz kasilsak tılsımda bizde saatlerce savaş var madem savaşacaktiniz tr1 servırına bekleriz kasilma sıfır savaş 24 saat :))

¦-ThE_RaNGeЯ-¦ bunu beğendi.
  12. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Oynadığınız sunucu zaten PvE amaçlı açıldı ve sizler bunu bilerek oraya üye oldunuz. Şimdi kalkıp sunucu PvP olsun demek biraz garip Madem savaşmak istiyorsdnuz neden onca PvP sunucu dururken orayı seçtiniz?

O sunucunun açılma nedeni PvE, bu nedenle PvP olsun tarzında öneriler oyun yapımcısı tarafından dikkate alınmamaktadır.

Saygılar

Coder bunu beğendi.
  13. Aynen bende Sayın Bigpatron ' a katilıyorum keşge bizim servırda PVE olsa savaşmatan kasılamıyozki şöyle incileri milyon milyon yapsak tüm güllelerden alsak nerde her saniye nerdeyse savaş var bide sizin filo herkeze düşmansa acayip BP yapılıyo.Bence oranın kıymetini bil:)))

14. sayın bigbatron olayımız pve pvp olması degil adam 1 kere ateş edip pvpsini kapatabiliyor çıkış alıp 10 saniyede çıkış alınınca pvpnin kapanmamasını istiyoruz

15. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Şu şekilde duyuru yapılmıştı, madem bunlardan rahatsız olacaktınız neden o sunucuda oynamaya karar verdiniz acaba?

16. Heartware

Heartware User

Sayın Bigpatron;

Bu mesajınıza sonuna kadar katılıyorum. Ama oyuncular olarak istediklerimizide göz ardı etmemelisiniz. Bu server PVE bunu kabul ederek oyuna başladık. Bunun değişmesini istemiyoruz . fakat biz pve isek ve savaşamıyor isek daha farklı etkinliklerde bizi ayırmamalısınız açın bizede kristal kurukafayı karaborsa daha az maliyetli olsun sürekli etkinlikler ile tatmin edin oyuncuları diğer serverlerden daha farklı bir konsept yapın tasarım daha fazla kazanalım adaların gücü daha az olup maliyeti yüksek olsun tılsımları tekrar pve yapıp oyuncular daha rahat kassın ruhlar haritası savaş için idealdi aynı şekilde güncellemeler yapıp oyunu daha zevkli hale getireceginize inancımız tam

İyi oyunlar

17. LoOşŞ27

LoOşŞ27 User

Bigpatron biz PVP komple açılsın demiyoruz pvp sini bozan kişinin pvp si 1 yada 2 saat açık kalsın diyoruz kimse pvp sini açmazsa savaş olmazsa biz niye paket çekip bu server de oynayalım oyunun ne mantık ı kalıyo o zaman yeni düzenleme bekliyoruz serverde baya kişi paket çekip geri oyunu bıraktı burda oynanmaz diye yazık günah herkes para yatırıp eglenmek istiyo paramız boşuna gitmesin lütfen

18. Server ilk açıldığında size söylendi duyurusu yapıldı pvp serveri bu dendi pve olması uzun zaman alabilir bence

19. Bence gayet iyi ben sadece kasılmaktan zevk alıyorum oraya girer oynarım savaşmak isteyenlerde gitsin diğer sunuculara oyun zevkimi elimden aldırtmam