Global Amerika 3 OYUNA ERİŞİM YOK

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve sametemir tarafından 21 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sametemir

sametemir User

ARKADAS SABAHTAN BERİ OYUNA GİRİLMİYOR DİĞER SERVERLARA GİRERKEN NEDEN HEP Global Amerika 3 OYUNA ERİŞİM YOK HERSEFERİNDE AYNISI BIRAKALIMMI İSTİYORSUNUZ

VE NEDENDİRKİ SALI GUNUNE GELİYOR TOP YERİ ALMAYALIM DİYEMİ MODERATORLERİN OYUNCULARI KAYIRMAK AMACIYLA YAPTIGINI DÜŞÜNÜYORUM

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2020
  2. Öncelik ile alt alta yazmak yasak, Mesajlarınızı birleştirdim. Aynı zamanda büyük harfler ile yazmak bağırmak anlamına geliyor oda yasak, Mesajınızı düzenle kısmından düzenleyiniz. Gelelim sorunuza, Neden Amerika sunucusuna girilmiyor, neden diğer sunuculara giriliyor diyorsunuz. Ne alaka ? Sorun sunucu mu seçiyor? Oyuncuları kayırmak ? Siz o kadar art niyetli bir insansınız ki, kişi kendinden bilir işi. Şu yazdıklarınıza bir anlam yüklemeye çalışıyorum ama imkansız.

GUMUSHANELİ^29 bunu beğendi.
  3. sametemir

sametemir User

relax moderator sen kimsin kişiliğime laf ediyorsun ben art niyetli değilim ayrıca ben oynuyorum diye moderatorsun uslubuna dikkat et

ben bu oyuna o kadar zaman ayıracağım para yatıracağım sen soruma cevap verirken neden sıralayaccağın yerde art niyetli diyemezsin

ARKADAS SABAHTAN BERİ OYUNA GİRİLMİYOR DİĞER SERVERLARA GİRERKEN NEDEN HEP Global Amerika 3 OYUNA ERİŞİM YOK HERSEFERİNDE AYNISI BIRAKALIMMI İSTİYORSUNUZ VE NEDENDİRKİ SALI GUNUNE GELİYOR TOP YERİ ALMAYALIM DİYEMİ MODERATORLERİN OYUNCULARI KAYIRMAK AMACIYLA YAPTIGINI DÜŞÜNÜYORUM soru bu cevap Öncelik ile alt alta yazmak yasak, Mesajlarınızı birleştirdim. Aynı zamanda büyük harfler ile yazmak bağırmak anlamına geliyor oda yasak, Mesajınızı düzenle kısmından düzenleyiniz. Gelelim sorunuza, Neden Amerika sunucusuna girilmiyor, neden diğer sunuculara giriliyor diyorsunuz. Ne alaka ? Sorun sunucu mu seçiyor? Oyuncuları kayırmak ? Siz o kadar art niyetli bir insansınız ki, kişi kendinden bilir işi. Şu yazdıklarınıza bir anlam yüklemeye çalışıyorum ama imkansız.

ben sorgulayacağım siz cevaplayacaksınız ben zaman ve para harcıyorsam kişiliğimee laf edemezsin gerekli yerlere atacagım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2020
  4. Öncelikle forum kurallarını uyardığım halde çiynediğiniz için sizi son kez uyarıyorum, Alt alta mesaj atmayın ve Büyükharfler ile yazmayın, aksi takdirde yaptırım uygulayacağım. Kişiliğinize laf eden sizsiniz. Sizler buraya modlar adam kayırmak için sunucuyu kapatıyorlar ya da neden amerika derseniz, ki dediniz ben bunda art niyet ararım.

Sizin kurduğunuz cümle.

''VE NEDENDİRKİ SALI GUNUNE GELİYOR TOP YERİ ALMAYALIM DİYEMİ MODERATORLERİN OYUNCULARI KAYIRMAK AMACIYLA YAPTIGINI DÜŞÜNÜYORUM''

Yorum sizlerin. Zamanda sizin, parada sizin. İstediğiniz yere atabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.