Global 8 Bot Adaletsizliği

Discussion in 'Genel Sorular' started by kartal_kondu, Jan 23, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sa iyi oyunlar hesabım ekim ayında bot kullanma dolasıyla 15 gün kapandı sonrasında 1 ay debuf geldi bot kullandığım söylendi. gemiyi global 8 de ilk serwer açıldığında açtım bot kullandığımı hatırlamıyorum bile neyse sineye çektik kullandık varsayalım dedik. ceza bitti hesap normalde döndü 1 ay oynadım etkinlik vs tekrar para kastık pazar günleri özellikle hesap tüm gün açık kaldı. kar erimesi etkinliği başladı tık hesap bi 15 gün daha kapandı ne oluyoz dedim supporta yazdımbot kullanmışınız dedi iyide benim pc de bot programı yokki nasıl kullanıcam dedim geri dönüş olmadı şimdi 90 gün debuf geldi. global 8 içinmi geçerli bilmiyorum ama gerçekten çok abuk subuk cezalar gelmeye başladı eğer oyunda klama süresi bot olarak algılanıyorsa istemci oyuna giriş çıkış saatlerini kontrol etsin belli bir satten sonra otomatik kapansın admin arkadaşlar kesinlikle geçen seneden beri bot kullanmadım neden böyle cezalar geldi anlamadım zaten hesap çöp hessap takılmalık gemi bizi bile oyundan soğutuyor böyle durumlar yetkili arkadaşlara iletin cezalar bot kullanmayanlar çok saçma ve bir türlüde inandıramıyoruz yetkili arkadaşları açın hesaba bakın bot gibimi kasmışım gemiyi yoksa insan gibimi anlarsınız iyi oyunlar..........

2. Nightmare_

Nightmare_ User

kış etkinliğinde bot ile kasan hesapların hepsi hala etkınlıklerde uçuk puanlar yapmaya devam ediyor. bakıyorum bu insanlara hiç debuff falan atılmıyor. Adminlerinizin gemileri olduğundan mı? kış etkinliğinde her fazda ilk beşte olan gemiler kar erimesinde 1 mılyon puan yapmış sıralamada. eliyle kasarak mı yaptı bu puanı. böyle bir şey mümkün değil. 1. sıradaki adam 2.'ye 200k puan fark takmış. kişilere göre mi atıyorsunuz debuff'ı? hani nerde sizin oyuncuyu koruyan adalet(!) anlayışınız? BU OYUN BOTSUZ OYNANMAZ.

3. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Ben bot kullandınız ya da kullanmayınız diyemem çünkü forum üzerinden hesabınızı inceleme şansım yok. Kaldı ki sistem otomatik olarak yakalıyor. Ben bu mesajınızı ileteceğim.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.