Global 7 Suncusu Hakkında Öneri

Discussion in 'Fikir Havuzu ve Öneriler' started by FederaLs, Jan 28, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

PVP mod açıldığında belirli bir süre PVE moda geçilmesin

1. Katılıyorum

23 vote(s)
    88.5%
  2. Katılmıyorum

3 vote(s)
    11.5%
  1. FederaLs

FederaLs User

Global7 için öneri 1

karaelmas_67 likes this.
  2. Heartware

Heartware User

Sayın Federals;

Aslında şu şekilde bir anket oluşturmanız bizler için daha güzel olacaktır.Normal PVP serverlerde tüm mapler PVP bizim sunucumuzda belli bir harita üstü PVP olması daha güzel olur diye düşünüyorum.PVE serverdaki sıkıntımız PVP olmadığı için monotonluğa düşen serverde yeni hiçbir şey yok. Hep aynı taç görevleri itibar görevler 30 level görevleri hadi gezmeye. Onun yerine bu servere özel bir takım yenilikler getirilebilir.

karaelmas_67 likes this.
  3. DUZLUOGLU

DUZLUOGLU User

Bu servera bilerek başladık evet her cevabınızda bunu söylüyorsunuz . Servera başladığımızda baskın haritaları pvp değildi . çekici vurunca pvp açılmıyodu . eksi sorunu yoktu . evet bilerek başladık ve sonradan server ayarıyla oynanabiliyomuş demekki..

bymertooo likes this.
  4. Shady!x

Shady!x User

+1

İhtiyarGl7 and Yıldıray like this.
  5. Heartware

Heartware User

katılıyorum. Serverin zamanla oyuncu kaybetmesi biz oyunu oynayanlarıda etkilecek bizim korkumuz bu

6. matoistr23

matoistr23 User

+1