Global 7 PvE Sorunu

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve excutioner*K* tarafından 25 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. server pve olarak açıldı evet buna bi itirazımız yok deneme tahtası gibi -80 olayıda sadece bizim serverde var öneri olarak sadece pvp olan haritalar veya pvp acıldıgı zaman 30 dk aktif süresi gibi şeyler olabilir serverde oyuncu sayısında ciddi anlamda bi düşüş var ve kimsenin paket cektigide yok lütfen gerkeli yerlere bilgileri ve önerileri iletin

2. Heartware

Heartware User

zaten serverde oyuncu kalmadı düşman bile oyunu bıraktı el ele verdik harita geziyoruz :D:D pve tutmadı bu oyunda ama üst yönetimin farkında bile değil

3. pachaa1

pachaa1 User

Global 7 serverini PVP yaparsanız inanınki Bigpoint daha çok para kazanacaktır .ben çok para harcadım ama artık PVP açılana kadar asla alışveriş yapmayacağım . bu konuda bi bilginiz varım ???

GLOBAL7 ile ilgili ne düşünüyorlar ???*

Son düzenlenen: 27 Ocak 2019
  4. Heartware

Heartware User

zaten bizi foruma döken konu bu. Bu serverin geleceği ne

diğer serverlerden yok e neden pve diyoruz . fark yaratılması gerekiyor

5. gift72

gift72 User

Pve modu kalksın benden bigbointin hesabına 1.000 tl :) artık görev yapmak için bile oyuna girmiyorum

6. Arkadaşlar şimdi siz beni topa tutacaksınız farkındayım ama olsun bunu yazmak zorundayım. Lütfen birazcık mantıklı düşünün. Artık azalan ödüller sistemi de bütün serverlarda olacak. Global 7 ile diğer serverların arasındaki tek fark pve modu... E iyi de bizim burada 3-4 bin tl harcayarak sahip olduğumuz özellik ve itemlere siz orada 400-500 liraya sahip oluyorsunuz. Hani nerede kaldı adalet? eğer pve de olmazsa sizinle bizim aramızda hiç bir fark kalmayacak ve siz çok daha az emekle, çok daha az para harcayarak bizle aynı gemilere sahip olacaksınız. Gerçekten vicdanınız rahat edecek mi?
    İyi oyunlar herkese.

7. Heartware

Heartware User

Merhaba

Eminmisiniz 400-500 TL te mi fulledik. Paket fiyatlarını araştırmanızı rica ederim

Ayrıca sizi neden topa tutalım serverlerimiz farklı yeni açıldı diye uygun fiyata sattılar emin olun gemilerinizde bizim gemilerimizden daha fazla item taş ve tasarım vardır.

8. GB7 deki arkadaşlarınıza sordunuz mu ne kadar harcamışlar ? eminim oran 2000 e 500 değildir. çünkü ben bile sizin harcadığınıza yaklaşıyorum

CVR-BBS bunu beğendi.
  9. Heartware

Heartware User

Katılıyorum eski server olmanın faydalarından yararlandılar eski paketler daha uygun fiyattaydı

10. Ayar5ız

Ayar5ız User

evet kardeşim seni topa tutacağız çünkü bilmeden konuşuyorsunuz.burdaki ortalama düzeydeki bir gemi bile 2500 tlden az harcamadı .

11. pve modu kalksın global 7 de alışveriş yapılmıyor farkında değilmisiniz.