Öneri Global 7 Dram

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve vitvit tarafından 8 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. vitvit

vitvit User

Yeni sezonda pvp simgesinin dramatikliği içerisindeyiz 48 saattir düşman arıyorum
    düşman bulamıyoruz haritalarda. hastag belli :D :D
    #global7pvpolsun

SURELYONEDAY ve Kral60 bunu beğendi.
  2. Sag ve soldakii rütbeden anlaşılıyor zaten

Kral60 bunu beğendi.
  3. Kral60

Kral60 User

global 7 pvp olsun zaten server dolacak neden yapmıyorlar anlamıyorum

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Nedeni basit: Orası pve sunucu olarak açıldı da ondan. Bir sürü pvp sunucu varken ne diye orasınıda pvp yapacaklar?

rrtrte bunu beğendi.
  5. Kral60

Kral60 User

pve server ile pvp herver aynı anda açılmalıydı. seçenek sunulmadı ben gidipte tr serveri veya başka eski 10 yıllık serverde başlayıp 10x365:3650 gün geriden başlamak neden isteyeyim pve denilen serverde aslan haritası pve idi neden pvp dönüştürüldü demekki fikirler değişebiliyorz kendi insiyatiflerine göre bizde burada başladık o kadar arkadaş edindik seninle isk oynuyorduk semih abi savaş oyunu bu gemi bu eğer pvp olmasa bile esnetilmeli +20 maplar veya başka maplar savaş haritaları oluşuturulmalı hiçbir türlü fikirler önemsenmiyor

6. adamlar açarken bile ozellikle yazdılar pve diye şimdi boşa sızlanmayın

7. vitvit

vitvit User

kimsenin sızladığı yok herkez fikir ve görüşünü bildiriyor işin acı tarafı bu seni ilginlendirmiyr bu serverde biz oynuyoruz

8. Bigpatron

PVE sunucusunun ilk açılma duyurusunda şöyle birşey duyurmuştuk.

Birileri sıkılıyor savaşmak istiyor diye neden bir başkasına dayatma yapılarak oyuncuyu PVP yapsınlar? Zaten hali hazırda seçenek sunulmuş isterse kendisi zaten PVP moduna geçebilir.

9. Ehl~i_Keyf

Ehl~i_Keyf User

Merhaba;

@Bigpatron üstat ilgili serverde oyuncuların ortak sorunu belli. Oyun yönetimine belli haritaların PVP yapılması hakkında rapor hazırlayabilirmisiniz. Hem serverin orjinalliği bozulmamış olur hemde savaşmak isteyen PVE oyuncuları için istedikleri olmuş olup server daha ilgili ve yoğun bir hal alır.
    Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

iyi oyunlar

10. Bigpatron

Selâm

Rapor hazırlamak sorun değil ancak bana mantıksız gelen ve muhtemelen merkez ekibinde mantıksız bulacağı bir fikir. Hali hazırda savaşmak isteyen zaten Pvp moduna geçebiliyor, bu opsiyon varken neden haritaları değiştirerek oyuncuya pvp dayatması yapılsın? Dayatma yapılacaksa neden bu sunucu PvE olarak açıldı. Bence daha farklı ve rapor edildiğinde oyun yapımcısını düşündürecek bir fikir üretmeye çalışın. :)

Saygılar

11. vitvit

vitvit User

Bu sistem bu oyun çok mantıklı katılıyorum ben savaş modundayken adam bana yavaşlatma atıyor ve o pve kalıyor ve neticede hareket edemiyorum ve son atışı bekliyorlar mezarcılar artık bundan zevk alıyorum :D , server ilk açıldığında pve olan daha sonra kafalarına göre pvp yaptıkları aslan haritasını tekrar PVE yaparsanız müteşekkir olacağım ben bu serverde aslanda rahatça kasılmak istiyorum sonuçta burası pve server. PvP'den Pve'dönüştürülmesini raporlarsanız sevinirim ,burası pve olarak açıldıysa pvp yapmakta tutarsızca isteyen pvp açabilir dediğinize göre sayın @Bigpatron

Son düzenlenen: 18 Eylül 2019
    ....FATİH....™ ve SURELYONEDAY bunu beğendi.
  12. @Bigpatron peki sezon sisteminde neden bu detay düşünülmedi bu server a başlayanlar bu tür etkinliklerde neden madur durumda ? öreğin ben burada yana yana pvp görevi yapacağım diye çabalıyorum fakat tr istediği an pve görevlerinden cayıp pvp görevlerine devam edebiliyor bu gibi mesela

13. Bigpatron mantıklı bir fikrim var ilerde diğer platformlarda serverlerin birleşeceği konuşuluyorr global 7 ikiye bölünebilir demek istediğim isteyen pvp isteyen pve serverlerle birleşimi tercih yapabilir çünkü tanıdığım birsürü oyuncu pvp istiyor bizimde düşüncelerimiz birazcık önemseniyorsa biraz üstünde durulmalı bunudaa kabull görmezseniz belii ücrett karşılı server degişikli istiyoruz biz birr cözümyoluu bulmayaa calışıyoruz semi abi daha napalım server den keyif almıyoruz yaklaşık 8 sene yakındır oynuyorum buu oyunu bura pve server olabilir ama pvp isteyen çokfazla oyuncu var ilaaa buraa pvp olsun demiyoruz serverlerr birleşme esnasında ortak bişekilde herkezii birtane servere geçirin bunuda sizz belirleyin bizbunada razıyız yeterki pvp olsun .

vitvit bunu beğendi.
  14. FARUK™

FARUK™ User

PVE servera başlamanın temel amacı nedir rütbe kasmak yeni server olduğu için kolayca rütbe kasıp trde veya benzerlerinde yapamadığın geminin isminden bahsettirmek sıralamada geminin olması temel amacınız buydu en başta ama bir süre sonra sıkıcı gelmeye başladı sezonun gelmesi ile iyice çekilmez hale geldi ama direk pvp yapamazlar SURELYONEDAY ' ın da dediği gibi belki sw değişikliği gibi bir şey yapılabilir belirli bir ücret karşılığında en mantıklısı o çünkü.

SURELYONEDAY bunu beğendi.
  15. bu görevi o serverda bitek siz yapmıcaksınız siz arkadaşlarınız veyada düşmanınızda yapıcak muhakkak o zaman hepiniz pvp modunu acıp savaşıcaksınız olucak biticek çok bişey istemiyor zaten 1 günde en az yarısını bitirirsiniz en fazla iki gününüzü alır bahane üretmeyin bence bu konu hakkında zaten arkadaşlarınız ile birbirinizi batırıyorsunuz düşmana gerek yok TR deki adam ne yapsın asıl senin vurdugun typhona bile 10 kişi sıkarken TR serverında o typhona 100 kişi sıkıyor boşu boşuna forumu ve bigpatronu meşgul etme derim.

....FATİH....™ bunu beğendi.
  16. Bigpatron

Sunucu birleşmesi yok, olurda birgün birleştirirlerse bu fikrinizi ozaman belirtirsiniz.

17. RÜZGAR-

RÜZGAR- User

global7 2023 ıd lı SUKUNET GEMİSİ satın alınmış,oyun kurallarını ihlal etmiştir.ilgilenirseniz sevinirim. @Bigpatron @Artemis @Star iyi çalışmalar.

18. vitvit

vitvit User

çıldırın başka hiçbirşey demiyorum çekememezlik üst seviyede :D

Kral60 bunu beğendi.
  19. Bıkmadınız mı? birde yetmezmiş gibi çoğu oyuncu PvP olmasından yana diyor kendini süper zeka zanneden kişi! server açılma duyurusu tekrar tekrar oku pve kısmıyla kalma o yazıları iyicene belleğine geçir belki bakışın düzelir daha yeni açıldı tılsımlar pvp dönüştü ne oda yetmedi adalara vurunca pvp oldu ona bir şey demem mantıksız olurdu çünkü daha ne istiyorsunuz! 3 5 kişi çıkmış koca serverin dengesini değiştirmeye çalışıyor toplasan global 7 de 100 civari türk gerisi yabancı onların bile formunda sizin gibi konu açan yok. yeteri kadar esnetildi ilerisi PvE'yi anlamsız bırakır sizin amacınız belli zatende

20. -Croatia-

-Croatia- User

Arkadaşlar kusura bakmayında Global 7 açılmadan önce o serverin nasıl bir işleyişi olacağı herkese gerekli bir şekilde duyruldu ve servere başlayan oyuncular bunun bilincinde kabul edip başladılar , ve gerçekten global 7 ile ilgili konular can sıkmaya başladı , kimseyi zorla o servere başlatmadılar eğer savaş istiyorsanız tr , global 6 yada başka normal bir sunucuda oynayabilirsiniz . Global 7 içindede tılsım haritaları veya alyansların toplandığı savaş haritalarında gayet kolay bp - sezon kasabilirsiniz .