gizli hasar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve EFE_ZHRLİ_SARMAŞIK tarafından 6 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler kaç defa karşılaştım adamla savaşırken adam 23 bın vuruyon yandan barutsuz normal ejderha gıbı bırşey 42 bın ıla 48 bın arası bırşey atıyor ne olduğunu bılmıyorum bıde ayrıyeten şımdı karşılaştım 42 bın degılde 11 olan bırşey hasar verdı acaba onlar ne oluyor ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Roket ustaniz varsa ve kaleleriniz yapiliysa max. 9 a kadar gok atesini ayni anda rakibe atabilirsiniz.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Cevap yazdim yukarida zaten

4. roket atarla alakası yok adam bı kendı sıkıyor bıde 42 bın bırşey canımı ındırıyor rica etsem konuyu kıtlemeyın denk gelirsem resmını çekıp atayım buraya

5. ●ђр●

●ђр● Guest

güçlendiriniz açık olduğu için direk verdiği toplam hasarı görüyor olmayasınız?

6. http://i.hizliresim.com/o7akaQ.png buyrun lınk atmak yasakmı bılmıyorum yasaksa kusura bakmayın adam vurdu ardından bu oldu bakın

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Yok hayır resim linkleri tabiki atabilirisiniz. Orada da size gök ateşi atmıştır ve sizde güçlendir açık olduğu için gök ateşlerini değil hasarı görüyorsunuzdur sadece. Bakın seçeneklerden güçlendir açık mı

8. Tekyürek

Tekyürek User

Adam 30 k vuruyor senin vp puanın 15 k kalmış durumda oldugu için vp den 15 k hp den 15 alıyor

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Siz bambaşka anladınız olayı kaldı ki yazan adam o değil :)

10. Tekyürek

Tekyürek User

Aynen kusara bakmayın dogru :))

11. Dediğiniz doğru büyük bir ihtimalle güçlendirim açıktı güçlendir açık degilken olursa tekrardan konu açarım ilgilendiğiniz için teşekkürler iyi bayramlar iyi geceler :)

12. ●ђр●

●ђр● Guest

Deneyin bir arkadaşınızla güçlendir açıkken ve kapalıyken size gök ateşi atsın :)
    Önemli değil sorun varsa tekrar yazarsınız size de iyi bayramlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.