GİŞ, Maddelere Lütfen Uyalım..!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve LORDY tarafından 27 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LORDY

LORDY User

Merhaba,

GİŞ,e göre Şirketin şu an yaptıkları sözleşme maddelerine aykırıdır. Haritada donmalar, ki savaş esnasında ve etkinliklerde bu donmalar kullanıcıya klavye kırdırmakta ve ücretli oyunculara kayıplar yaşatmaktadır. Bunun gibi bir çok hata mevcuttur. Sayın yetkililer aşağıda yayımlamış olacağım maddeleri lütfen ilgili makamlar iletin. Bu yaptıkları suçtur! Malesef ki yurdum insanı bu gibi maddelerden bihaberdir. Nasıl ki kullanıcı aleyhine bir çok madde varsa ve siz bir olay karşısında nasıl ki bizlere GİŞ var diyorsanız; bizde sizlere aynen bu hatalar sebebiyle şirkete de GİŞ kullanıcı hakları var demek istiyoruz!

Arkadaşlar bu gibi sorunları kesinlikle kaydedelim ve forumlara yazalım. Sportta bildirelim ki kanıt olsun. Ücretli oyuncular için diyorum. 14 güne kadar zaten ücret iadesi vardır. ve bu yasaldır. Ücret yatırıp yeni başlayanlar iade talep edebilirler. Şahsen ben yeni başlayıp bir dünya para verdikten sonra ücretimin iadesini talep ederdim. 14 gün yasal bir süredir.

Harita Donma gibi v.s bu hataları artık düzeltsinler günlerdir bu şikayeti forumlara yazıyoruz.

GİŞ;
    10 Eksiklikten kaynaklanan talepler

10.1 Bigpoint, kullanıcıya oyunlara ve hizmetlere bunların ilgili son halleriyle erişim olanağı sağlar.
    12.3 Bigpoint, Hizmetleri karşılığında ödeme talep ettiği sürece herhangi bir sınırlama olmaksızın kötü niyet ve ağır ihmalden kaynaklanan kayıplardan sorumlu olacaktır.

Lord of Karpat

2. +1 ayrıca marcelleyi kestikten sonra taş verecekti nerde kaldı bizim taşlar ??

3. OutLaw_07

OutLaw_07 User

bilgilendirme için teşekkürler

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

oyun donması sistem kaynaklı olmayabilir. bunu tetikleyen bir çok neden olabilir.
    varsa şikayetiniz hukuki yollara başvurabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.