GERİ DÖNÜŞ BİLGİLERİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ömer6161 tarafından 1 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ömer6161

ömer6161 User

kaçınmanın tam anlamıyla ne ıse yaradıgını bana anlatabılecek varmı acaba. 2 yıl once bıraktım sımdı serverler bırlesıyor dıye gerı dondum. hersey ıyı guzelde bu kaçınmayı tam anlamadım. dusmanın vurusunu mu azaltıyor. yada 0 vurmasını mı saglıyor. ornegın ben 35k vuruyosam nasıl bır hesaplama mantıgıyla işliyor biraz detaya inip açıklayabilecek bir arkadaş varmı acaba. verdıgım rahatsızlıktan dolayı ozur dılerım :) bide bu dot kaçınma manasına gelıyor dımı oyunda ? dot bır nevı hasar emıcı ıse karsıdakı daha fazla hasar vermek ıcın hangı sıstem devrede acaba :/

şimdiden tesekkurler :)

2. rakibin isabet oalsılığı yüzde 90 diyelim sizin kaçınmanız yüzde 10 ise rakibin üsabeti yüzde 80e düşer. yani yüzde 100 ve üzeri ise isabetiniz rakibin kaçınması varsa onu önler yoksa npc vuruşu arttırmaz bu kadar basit