gerı çekılen tp ve yenı sıralama

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Hastasıyızzz_DeDe tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a bugün yıne tpler çekıldı açıklamada dıyor

Deneyim puanlarınızı tamamen silmemek için sıralama düzenlemeye karar verdik. Bu puanları hak ettiniz ve elinizde tutabilirsiniz. Tüm deneyim puanlarınızı kaybetmiyor, özel bir Onur Tablosu sıralamasına ekleniyor ve türünün tek örneği bir rozet kazanıyorsunuz.

yanı bızden alınan tplerı gerı kazanabılczmı 3 sıralama var sıralamada durmak için tpmı kasmak lazım sıralama nasıl işlıyecek

2. Bal gibide TP lerimizi yediler, çocuk kandırır gibi bir rozet ve şifa güllesi verdiler. Napacam ben şifa güllesini bana harcadığım inciyi geri yükle...

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  3. Vallaha bazılarının tp leri çekilmemiş şahsen benimde çekilmemiş bunu sistem belirliyormuş çekilenlere geçmiş olsun.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  4. 4.sıradan 19a emeğimizi zamanımızı yiyenler utansın hakkımızı helala etmiyoruz
    2014-07-30 17:09:46Sistemin geri aldığı Tecrübe Puanı 4752872564 TP
    2014-07-30 17:09:461 x Ünlü kelle avcısı hesabına eklendi. Sebebi: İptal
    2014-07-30 17:09:462000000 x Şifa Cephanesi hesabına eklendi. Sebebi: xpCompensation
    2014-07-30 17:09:46250000 x Buz yanığı güllesi hesabına eklendi. Sebebi: xpCompensation

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
  5. Yazık tek kelimeyle bide haksız tp kazancı diyorsunuz o etkinlikte 3 gün süresini uzatan da sizdiniz. o tplerin oranını görünce şifa güllesi aldım durmadan tp günü için sandık açtım kredi kartıyla durmadan alışveriş yaptım şimdi gelmiş 3.5 milyar tpmi silip rozetle kandırıyonuz 2 mil şifa napayım 2 mil şifayı nereye atayım? madem hatalı etkinlikti niye ertelemediniz de süresini uzattınız? gece gündüz uyumadan verdiğim emek nolucak?

6. Hak yerini buldu iyi oldu...

A~Y_уσℓ∂αş_TC bunu beğendi.
  7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bunun acıklaması etkinlik zamanında yapılmıştı sizler bunun yapılacağını biliyordunuz.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.