Gereksiz Toplar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-BursalıKorsan-_- tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

27.5 luk toplar satılsın mı?

1. Evet satılsın.

oy sayısı 14
    77,8%
  2. Hayır satılmasın.

oy sayısı 4
    22,2%
  1. Merhaba depoda bir sürü gereksiz toplarımız birikti ve bu bizim hızlı top değiştirmemizi engelliyor.25 lik ve alt kademe toplar satılıyor fakat 27.5 luk toplar satılmıyor 30 luk amiral topları falan satılmasın onu anlarımda 27.5 luğun 25 lik toptan bi farkı yok artık.Hiç değilse 27.5 luk topların satılmasını istiyorum ve bir çok kişide benle aynı fikirdedir.Sandıklardan,bokor kupasına atarken,shipwrecklerden yeterinde gereksiz 27.5 luk top biriktirdik satsak güzel olurdu diye düşünüyorum.

2. Bu istek için çok konu açıldı ama henüz bir girişim olmadı bizde böyle bir şey olmasını dört gözle bekliyoruz.

3. valla o değilde bence inci ile alınan malzemeler inci ile satılsa

4. aynen ya depoda 50 çeşit top var satmak istiyoruz satamıyoruz

5. Oda Ayrı bir başlık altında incelenmesi gereken önemli bir konu inciyle aldığımızda çok gereksiz şeyler var.

6. karantina

karantina User

topları satmak yerine başka gemiye devredilse daha güzel olur

7. CxNortoN

CxNortoN User

bu güzel mesela arkadaşımda full 30luk full amiral olabilir 27likleri boştadır bana verebilir ve gerçektende ihtiyacım var :D

-_-BursalıKorsan-_- bunu beğendi.
  8. siz satın topları yarın bir gün o topları kullanarak mesela item oluşturabilme gibi bir şey çıkar sonra onlarca kişi forumda konu açıp ağlar ama ben satmıştım diye.
    ne zorunuz var dursun depoda. evet yer işgal ediyor ama çok büyük bir problem değil yani.

örnek: nasıl direkler önemli hale geldi dp verdi
    örnek: amiral topundan 30luk oluşturma
    örnek: kar güllesinden buz güllesi, buz güllesinden buz yanığı oluşturma

9. Tragula

Tragula User

Durmasın arkadaşım ben top yerleştirirken çıkarırken onlarla uğraşıyorum ekstra bir depo açılabilir bu deponun içine gereksiz toplar aktarılabilir yani ayrı bir depo açılabilir.Gereksiz toplar için.Ayriyeten direkler eskiden beri 150 veya 600 dp veriyordu

10. direkler eskiden batıkken kullanılıyordu sadece dp için değil sonradan öneme bindi. oyundaki herşey de öyle olabilir o yüzden satılma taraftarı değilim. sadece senin dediğin gibi görünürden kaldırılabilir ama o kadar.