Gereği yapılacak mı??? **bot

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Champion☆Redbull tarafından 10 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bot konusunda artık illallah geldi.Seabot kullanan oyuncular banlandı tamam ona bir lafım yok ama bu scardivi kullanan oyuncular ne olacak nasıl olurda sistem bunları yakalayamaz.Adamların hareketleri fix.Belirli bir canın altına düşünce yakın oldukları köşeye gidip tamir oluyorlar.Sırf 200 savas puanı bu sabah kazandım sadece oyuk sıkarak.Madem fair bir oyunu bu kadar düşünüyorsunuz '' bkz. bir gemiyi sadece bir kişinin oynaması maddesi hususunda diyorum'' ama bot kullanımına hala köklü bir çözüm bulamadınız.Biz gecelerimizi pır toplamakla geçirirken adamlar gemilerini bota bırakıyor ve sabahında gemilerinde yüzlerce inci ve mojo oluyor.Ben bununla uğraşırım,videosunu çekerim ve size gönderirim bu konuda kendime güveniyorum ama size güvenmiyorum.Bu konuda esnek davranılan bir kesim var.Tabiri caizse o kadar pis işler dönüyor ki kimsenin bir şeyden haberi yok.Gelelim benim ''genel soruma .Ben bunun videosunu çekip istaplamanın sözünü veriyorum peki siz bu gemilerin ban alacağı sözünü veriyor musunuz? (((( ayrıca forumda adaletin,eşitliğin ve özgür düşüncenin varlığına izin verildiğini düşünmüyorum.Gerçekleşen son etkinlikte gene buraya bir konu açıp nacizane fikirlerimi söyleyip sorumu sormuştum ve konum silindi.Ne argo bir kelime ne küfür nede hakaret içeren bir söz veya ima vardı ama kimin işine gelmediyse silindi.Ayrıca dediklerimde gene haklı çıktım.Son etkinlik calipso kadar karlı olsaydı ve calipsodada aynı sorunlar olsaydı 1 hafta daha devam edecek miydi peki ??

Son düzenlenen: 10 Nisan 2014
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Oyun kurallarını ihlal eden herkese er yada geç gereken ceza veriliyor. Bunu en iyi sizin bilmeniz gerekmez mi! Top katlama , kale slotlarını hile ile açma , Yetenek hilesi ve şarapnel hilesi yapmanızdan aldığınız banlardan halen anlayamadınız mı?

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.