Gereği yapılacak mı??? **bot**2*cevap

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Champion☆Redbull, Apr 10, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. madem o kadar şeyi görüyorsunda geminin e mailinin en son ne zaman değiştiğini göremiyor musun ? diyelim gördün geminin el değiştirdiğini hiç düşünemedin mi **e maildeğiştiği için.... ben bu gemiyi yaklaşık 1 2 ay önce satın aldım.23 yaşındayım ve ALLAH'a şükür bu yaşıma kadar haram bir şeye cüret etmedim etmemde.Bazı şeylerden emin olmadan itham etmenizde size hiç yakışmadı.

2. Bence bu konuda yanlış düşünüyorsun arkadaşım.
    Haklısın bot olması kötü bir durum fakat sisteminde belli bir algı düzeyi var sonuçta. Yapılan bota göre yeni bir karşı önlem alınacaktır elbette. Ancak bu hadi deyince olmaz şüphesiz ki. Biraz zamana bırakıp beklemekte fayda var. Eğer senin dediğin gibi kişiler gereken işleri yapıyor olmasaydı şuan hala top katlama vs gibi hileler kol geziyor olurdu.
    Bu durumda yapılacak tek şey var oda sabırlı olup beklemektir.
    Ayrıca hileli bir gemiyi satın almış olman seni haklı yapmaz. Sonuçta gemi hileli ve sende o gemiyi kullanıyorsun. Sende birilerinin hakkıyla yaptığı şeye hazır olarak konmuş durumdasın.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

ilk olarak hesabı kimin kullandığı önemli değildir biz hesaba bakar hesaba işlem yaparız kişilere değil, hesabı satın almanız o hesabı temiz yapmaz sonuçta sürekli hile yapılmış yarın öbürgün bir sorun olsa bir hak bile talep edemezsiniz , ben hesabı 2 ay önce aldım demenizin bir faydası olmaz zira GIK kurallarına dikkatli bir bakarsanız hesap alım satım vb işlerin kesinlikle yasak olduğu yazmakta hatta forumdada duyurusu mevcuttur..

https://board-tr.seafight.com/threads/hesap-satslar-hakknda.181/