Genişletmeler

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve -cLoW94-[AGF] tarafından 22 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dostlar selamlar baya bir araştırdım. Bu genişletmeler kısmında ergiyen kaplama en iyisi herhalde. Fener kritik ve tank sen değilsen müqo ama bir türlü npc lerden gelen hasarı sıfıra indiremiyorum. onu sıfıra indirmek için ne yapmak gerek. Aslan siperi ve süper çelik zırh kullanıyorum ama gene sıfır olmuyor. https://hizliresim.com/r0f8cql şuanda böyle kullanıyorum aslan ve süper çelik kullanarak Vcma Usurper den 14k yiyorum Yardımcı olacak dostlar var mıdır ?

2. güçlendirilmiş iskarmoz 6 ve hasarönleme taş seviyesini yükselmen lazım hem pet hem gemide ben bu şelde yukarı npc lerde 6 bin ana amiral gemilerde 18 bin 20 bin vuruyor am ergiyen kullandıhında daha fazla vuruyorlar sebebi 6 seviye ergiyen olmadıhı için belki 6 seviye ergiyen olsa belki farklı olurmu bilemiyorum fener takarsan da cok hasar alırsın fener savaş için diye biliyorum npc kesilmez fenerle hasarın arttıhı gibi savunnada düşüyor misal zafer. veya valensiya.veya diher amiral gemilerini yüzeyde
    güçlendirilmiş iskarmoz 6 ile kestihinde hasar alma zaten 0 seviyeyle darbe alıyon Vcma Usurper en fazla 500 darbe veya 900 darbe alırsın diye düşünüyorum belkide daga az 500 bin değil 500 darbe

3. Teşekkür ederim dostum cevabın için peki bu erigen yapıları nereden alabilriim satın almak istiyorum ama bulamıyorum

4. sadece eriyen veya ıskarmoz tak öyle daha az hasar alırsın.yanında diğerlerini takınca aldığın özelliklerin seviyesi düşer. mesela aynı seviye 20 tane 6.seviye ıskarmoz varsa o dursun sadece canın az olur ama az darbe alırsın.pette ve gemindede hasar önleme taşları takıllı olsun. %100 olunca hasar önleme yüzeyde darbe almazsın hiç birinden kısaca

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.