Genişletmeler ve taşlar

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve ~AвѕoLuт-νoɒкa~[F~Ƭ] tarafından 5 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar genişletmeler ve taşlarda ne kullanmak lazım, savaş ve kasılma için?

Kombinasyonlarınızı paylaşırsanız sevinirim:)

2. korsan44

korsan44 User

atlantısde hangı taslar konmalı konuya hakım olan arkadaslar yaza bılırmı

3. Excalibur8

Excalibur8 User

Atlantis için ne bulursan koy

4. Excalibur8

Excalibur8 User

Savaş için Ergiyen ve kuzgun 5. seviye aynı anda koyman lazım. + olarak ekliyorum vudu kalesinde kaçınma sağlayan serap var onuda ekle. Geminde kaçınma taşı mutlaka olsun. hasar önleme taşını savaş geminde kullanma yerine tamir taşı takman daha doğru olur.
    yine + olarak npc lere rahat vurman için iskarmoz kullanmalısın, atış süren uzunsa yanına 6. seviye çelik kaplı zincir koy ama hasar önlemeni 100 ün altına düşürmeyecek şekilde. Bunların haricinde pet eğitimcilerini kontol et. Çeviklik ve saldırganlık eğtimcisi olması lazım büttün modlarda. oyunu bilmiyorsan indekse gir yada oyun çetinden cevap almaya çalış yada gir herhangi bi filo ts sine egosuz arkadaşlara sor sana mutlaka oyun hakkında gerekli bütün bilgileri vericeklerdir. Teşekkür istemiyorum çok sorma diye yazdım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.