Genişletme Yuvası

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve **ä§¡ℓ*§ä√ä§çı** tarafından 28 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Genişletme Yuvaları İndirimli Olsun mu ?

1. EVET

2. HAYIR

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Genişletme yuvaları gereksinimi çok fazla isityor. 3 milyon yulong 1500 milyona yakın safanad. Bunlar çok fazla istenilen şeyler. Safanad ilede karaborsada en az 200 bin üzeri safanad gidiyor. Benim tavsiyem Yuvalar için İndirim yapılsın ve bu indirimde para ile satılsın ya da kale indirimi gibi arada bir çıksın.

-KaRşIYaKaLı-[RNN] ve •MUSTA• bunu beğendi.
  2. Şuan için görünen o ki seafight yönetim ekibi de durumun farkına varmaya başlamış ,kendi adıma konuşayım bu etkinlikte 450 bin yulong kastım, yani bu şekilde bı kaç etkinlik olursa çok uzun süreceğini düşünmüyorum. Tabi yine de öneriniz değerlendirilebilir. Benim görüşüm indirimden ziyade oyun içinde sürekli kullanılan taç yulong safanad gibi oyun içi araçların gerekli miktarda temin edilebilmesi . Gerek oyundaki npc lerden gerekse etkinliklerden elde edebileceğimiz itemler arttirilirsa daha iyi olur. Bı yağmacı açıyorum , ne taç kaliyo ne yulong ne safanad o yüzden indirimden ziyade elde edilme miktarlarının arttırılmasında fayda var.

3. Meyeka

Meyeka User

yeni başlayan oyunculara gelişmek istiyorsan para ver düşüncesi değişmedikçe pek bi ilerleme kat etmez bu oyun.Yeni başlayan oyuncu için devam etmesini sağlayacak sistem yok şuna para ver buna para ver bunada ver azıcıkta şuna ver.Bu konun bu başlıkla alakası nedir bilmem öylesine yazdım herkese iyi forumlar

4. Botlar için sıkıntı yok onlar çoktan yaptı genişletmeleri. bizim gibi elle oynayan oyuncular 1 sene soluksuz oynarsa anca kasar o kadar yulongu ve sikkeyi o da belkii :)