Genişletme Öğeleri Top Feneri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve çAğRı tarafından 7 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çAğRı

çAğRı User

gemici feneri sw5 olunca olunca%20 top hasarı verıyor. hata olarak elıt oğelerde satıştayken fazladan alıp deneme şansım oldu. 20 tane sw5 top feneri takınca ortalama %400 e yakın top hasarında artış olması gerekmez mi? nasıl hesap ediliyor?20 tane takınca 7 bın cıvarı top hasarı artışı oldu. sanrıım hata var. sw5 olandan 1 adet ekleyınce dahi pek fazla bıt etkısı olmadı.

2. Koman

Koman User

Merhaba, @çAğRı

Durum teknik ekibimize iletildi. Eğer bir hata var ise en kısa süre içerisinde giderilmesini umuyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi oyunlar

3. Öncelikle Kolay Gelsin herkese;
    Yeni genişletme öğelerini aldım ama kullanamıyorum bilmiyorum durum herkeste böyle mi ama . Genişletme öğelerini karışık koyma gibi bir durum yok mu acaba kullanmaya çalışıyorum mesela gemime 4 ıskarmoz 4 tane de gemici feneri koyuyorum çünkü gemici feneri öğesinin verdiği -%10 hasar önleme etkisini ıskarmozun verdiği %10 etkiyle gidermek için . gemime öncelikle 4 ıskarmozu koyduğum zaman hasar önlemem %47 oluyor (ıskarmozların sadece bir tanesi etki ediyor hasar önlememe ) , sonra sırayla gemici fenerlerini koyuyorum ve gemici feneri gemimden %-12 lik hasar önlememi düşürüyor ve ıskarmozun aksine her gemici feneri hasar önlememi düşürüyor 4 tane gemici feneri koyduğum zaman hasar önlemem %0 oluyor . Bu nası bir şey anlamadım hepsinde hata var umarım farkındasınızdır ve yarııınkki yama çalışmasında bunları düzeltirsiniz. Bu arada tek başına bu yeni öğeleri kullanınca sadece 1 tanesi etki ediyor gerisi etki etmiyor. Çok fazla sorun var bu yeni öğelerde bilginizeeeeee .

D€MON bunu beğendi.
  4. Menetli

Menetli Guest

Merhaba @ForumMaster ,

Sorun bilinmekte ve teknik ekibimize bildirilmiştir.

Saygılarımla.

5. Kullanmak istediğim yeni genişleme yerleri ile ilgili bir problem var sanırım. Oyun yetkilileri genişleme yerlerini yanlışlıkla pazara çıkarınca hemen problemi duzeltip oyuncunun aldıklarını geri çekiyor. ortada bir sorun var hak kaybı var fakat resmi bir açıklama yok Ayrıca gördüğüm kadarıyla yeni genişleme yerleri hakkında aydınlatıcı bir bilgi forumda bulunmamakta. Varolan paylaşım ise yanilticidir. Şemada gösterilen ile deniz haritasında olan alakasız çalışmaktadır

6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @İDASAC_37*YG ,

Durum teknik ekibimize iletildi. Eğer bir hata var ise en kısa süre içerisinde giderilmesini umuyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

siyahkartal~*~ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.