Genişleme Ve Silah Yerleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AlınTeri tarafından 30 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Destekliyomusunuz?

1. Evet

55,6%
  2. Hayır

44,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AlınTeri

AlınTeri User

Sevgili arkadaşlar,

Önceden bildiğiniz gibi herkes elit güverte ile fullemişti gemilerini. Yeni sisteme geçildiği zaman genişleme ve silah yeri almak zorunda kalmadı fulleyen arkadaşlar.

Yeni başlayan arkadaşlar için çok ağır bir kulfet bence silah yeri ve genişleme yeri fiyatları. Bundan dolayı ya fiyatları düşsün ya da başka alternatifleri olsun. Uygun fiyata paket çıkarılabilir.

"Ben o kadar inci ile aldım olmasın" da diyebilirsiniz, ama sadece kendimizi düşünmeyelim lütfen..

2. mamı_55

mamı_55 User

Fiyatlarında indirim olabilir belki. Ben 1 milyona yakın inci ile aldım top yerlerini şuan kiriş yerleri hala duruyor 77 tane 2,4M İNCİ. Ama bunların paket halinde çıkması fikrine şiddetle karşı çıkıyorum. O bari parayla olmasın. Ayrıca herşeyi parayla alma yoluna gitmemenizi öneriyorum. Son zamanlarda bu çok olmaya başladı. Oyunun gelişmesi için fikirlerinizi sunun ceplerimizin boşalması için değil :)

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Oyuncu yönümle yorum yapmak istiyorum, durduk yere fiyatlar azalmaz ama eğer zamanı gelir de hani 10 - 20 top ya da direk yeri satın alma daha eklenirse ilgili birim fiyatlarda indirime gidebilir ayni yeteneklerdeki gibi. Hatirlarsiniz mesela maksimum yetenek sayısı arttırıldığında önceki yeteneklerin kristalleri azaltılmıştı.

4. AlınTeri

AlınTeri User

Her şeyin paketle olması bana da hoş gelmiyor fakat silah yerleri ve genişlemeleri sıfırdan açmak baya zahmetli. Yeni başlayan adam hangii birini yapsın, yetenek mi, top mu, taşlar mı, kaleler mi, ve daha birçoğu. Bundan dolayı yeni arkadaşları göremiyoruz oyunda malesef.

5. AlınTeri

AlınTeri User

Haklısınız fakat çok zahmetli değil mi sizcede? Önceden 10 elit güverte ile fulledi herkes gemiyi. Şimdi kaldırdı oyun bunu. Yeni başlayanlara kulfet oldu sadece.

6. mamı_55

mamı_55 User

Yeni başlayan oyuncu zaten ücretleri görünce bırakıp gidiyor ki :) Geçen gün canlı şahidi oldum birisi chatte yardım istiyor şu nasıl bu nasıl 5 dk sonra hani bu oyun ücretsizdi dolandırıyorlar insanı resmen dedi gitti :D kale günü gibi indirim günleri olabilir.

heaty bunu beğendi.
  7. ●ђр●

●ђр● Guest

Zahmetli ancak sistemin derli toplu olması açısından daha iyi bence.
    Not: Ben de direk yerleri için uğraşmıştım zamanında ;)

8. Tatsuo

Tatsuo User

Aynen öyle.. ilk 100 top ve genişleme yerini altınla alamadıktan sonra kimse başlamazki yani çünkü herkes zaanında onları teklifle birkaç altına almıştı. Olmadı bu.

9. heaty

heaty User

kale günü gibi indirim olabilir mesela , tamam top yerlerini açtıkta genişleme yerlerine inci vermeye kıyamıyorum :D kale gibi indirim olsa tadından yenmez

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.