Genel Yardım..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve legend[A1] tarafından 28 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. legend[A1]

legend[A1] User

Top Durumum : 10 adet Vudu / 10 adet 5. seviye 30'luk / 220 adet 5.4.3. seviye karışık 27.5 lik Top Güverte de olanlar. barutla 6700 civarı vuruyorum. Amiral Topu almak mantıklı mı ? Vuruşlarımı nasıl 9-10 bin yaparım? Amiral top almadan 9 10 bin vurulmaz mı ?

Kaleler de ise :
    Gülle Rampası 6/6 - Salma Omurga 6/3 - Aralıklı Top Yerleri 6/2
    Kaleler de neye yönelmeliyim ?

Yeteneklerde ise :
    Temel de, kritik isabet 6/6 - Düşman Tecrübesi 6/1 - cesurluğun kalbi 6/1
    Oguon yolu'nda, simyacıların bilgisi 6/6 - oguon lütfü 6/6 - Cennetin Lütfü 6/1
    Agwe : Agwe kalkanı 6/6 - Canavar avcısı 6-2 - Roket kalkanı 6/1
    Yeteneklerde ne yapmam gerek vuruşumu arttıracak yada gelişimimi kolaylaştıracak ?

Taş : %13 top hasarı mevcut taşlardan ne yapılabilir ?

Ayrıca inci için : pırıltı kasmak mı ?yoksa tentakel,kribati,ışık(inci vermeden pazardan teklif ile ) ,özel haritadan inci toplamak mı ?
    Çok Teşekkürler

Son düzenlenen: 28 Mart 2016
  2. SOEC

SOEC User

Top durumun hakkında;
    Dostum sende olan toplar genelde elit gülleyle daha fazla vuracak toplar. Oyukla 9-10bin atmak için, evet amiral topları şart.

Kaleler;
    Eğer ki diyorsan pırıltıyla inci kasmayı ve mojo toplamayı seviyorum hıza verip daha rahatça yapabilirsin. Fakat benim sana önerim, kale günlerinde öncelikle top hasarını artırabileceğin kaleleri açman. Barutluk, sekstant, aralıklı top yerleri vs. gibi. Yeteneklerde de barut, npc'ye hasar, isabet gibi şeylere verirsen de vuruşun artar ve güzel bir etkinlikte rahatlıkla kasılabilirsin.

Yetenekler;
    Temeldekilere 4/1/1 şeklinde ver öncelikle. Ogoun'dakiler aynı şekilde kalsın. Agwe kısmında zırhı 6'la, roket kalkanına 1 tane ver, tamire ve zıpkına 1'er tane verdiğinde isabet açılıyorsa isabetten devam et.

Taş;
    4 adet aynı seviye taşı birleştirdiğinde şansına bağlı olarak 14 seviye 1 adet taş elde edebilirsin.

İnci için;
    Katlayıcı alıp bir yandan pırıltı toplamak ve bir yandan da ışık tılsımında vakit geçirmek etkinlik olmadığı zamanlarda net inci kazanma yöntemidir. Tabi pırıltıdan gelen mojoyla harita açıp vurmak da buna ek kaynak sağlayacaktır.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

legend[A1] ve TheBest™ bunu beğendi.
  3. legend[A1]

legend[A1] User

Öncelikle zaman ayırıp yazdığınız için ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

amiral almadan bu toplar ile oyukla 9 bin vurmam imkansız mıdır?

yeteneklerim toplam 30 ve daha 3 tane ekleyebilir durumda kristal var yani 33. bu daha önce dağıttığım yetenekleri bir yerden alıp başka yere verebiliyor muyum tekrar ? geri al deyince yok oluyor yani zarar diye biliyordum.

4. yetenekler kaybolmaz geri al dediğinde 100 kristalin gider sıfırlanır tekrar dağıtabilirsin yetenek puanın kaybolmaz yani yeteneklerin kaybolur tekrar dağıtman gerekir

5. legend[A1]

legend[A1] User

bende yetenek siliniyor 100 kristal veriyor karşılığında sanıyordum . teşekkürler bilgi için. :)