genel sorun (bot)

Discussion in 'Genel Sorular' started by doki125, Aug 9, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. doki125

doki125 User

global 7 sunucusunda oynuyorum ve şuan etkinlikte sıralamada olan ilk iki gemi bot kullanıyor ve yanlarına kalıyor her hangi bir ceza verilmiyor. Bunu gördükçe oyunda oynama hevesim kalmıyor ve direk çıkıyorum oyundan. Şimdi nerden anladınız yada nereden biliyorsunuz diyeceksiniz bende size düngü güncelleme geldiğinden beri yani etkinlik amirallerinin bildirimleri açıldığından beri ikinci sıralamadaki adam dün ve bu gün olmak üzere 28k puan kastı ve ikinciliğe oturdu bunu gördükten sonra adam bunu nasıl yaptı diye düşünürken odin amireli çıktığından adam direk ışınlanıp anında odinin kordinatlarına direk gidip vurmaya başlıyor. Diceksiniz ki denk gelmiştir peki On odinin her birinde mi denk geliyor direk odinin yanına gitmek (bunu da adama casus atarak takip ediyorum) oyun adminlerin için bot yakalama programlarına gerek yok sunucularda hesap açıp sadece etkinliklerde bakın buraya dikkat sadece etkinlikler de girip sıralamaya baksanız zaten kimin bot kullandığını anında anlarsınız bu bu kadar zor olmamalı lütfen bot kullanan kişilere göz açtırmayın artık normal emekle ve para yatıran kişileri oyundan soğutmayın gün geçtikçe oyuncu sayısı bu yüzden azalıyor.

2. sadece bu yıl oyuncuların %30 undan fazlası bıraktı oyunun son yıllarını oynuyorsunuz bence kendinizi başkaları için yıpratmayın takılmaya girin gl7-8 i mega ile birleştirmeyi düşünüyorlar sırf oyuncu kalmadı diye rütbe sistemi neden değişti sanıyorsunuz yada yukarıdaki haritalar neden deli gibi tp veriyor keyif almaya oynayın 2 senesi kalmadı oyunun

3. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Ben sizin haklı söylemlerinizi ileteceğim. Fakat birşeyin değişeceği sanmıyorum. Çünkü botları sistem otomatik yakalıyor. Manuel müdahale edilmiyor. Debuff sistemini gün geçtikçe geliştirmeye devam ediyorlar. Umarım en kısa süre içerisinde çözüme kavuşur.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.