Genel Sorularım :)

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Cipetpet-2, Aug 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Soru 1- Işıkta kasılmakmı pırıltı kasmakmı daha karlı arkadaşlar millet ışığa yapışıyo ama ben bi türlü çözemiyorum gemi barutsuz 8500 vuruyo saatte 13 bin inci felan kasıyorum ama oyuk kasmak icinde vakit harcıyorum haliyle oyuğa ve ışığa ayırdıgım vakti bölünce ışıkta saatte 7000 incilik kar kalmış oluyo.Ancak pırıltı kasınca saatte 10 bin inci gibi bir ortalamayı yakaladıgım gibi mojo mojodan çıkan haritalar ve elit güllelerde cabası oluyo üstelik o haritalardan gelen darbe bonusları top bonusları vs leri saymıyorum bile buna rağmen neden herkez ışıkta ışık cok kalabalık.

Soru 2- Işıktaki ana gemi hiç karlı değil ona sıktıgın inciyi pazardan alsan yüzde 100 zarar ediyosun ana gemi karlı olsa ışık daha karlı dicem ama ana gemiyide herkez sömürüyo oysa zarar neden sömürüyo ?

Soru 3- Alt haritalarda görüyorum atıyorum adamın ana gemisinin adı ahmetse ahmet1 ahmet 2 gibi bot gemileri var ana gemisi full 2. 3. gemiyi bota bırakara fullemeye calısıyor peki 2. ve 3. gemisi bottan ban yediğinde ana gemiside ban yemicekmi yemiyosa neden yemiyo yiyosa neden yiyo.

Last edited by moderator: Aug 3, 2015
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

1 2 sorularınız iç içe olduğundan yazıyorum. alyans filolarından alıyorlar ve savaşlarda bazen ele geçirmelerde 40 50 milyon altın kazanabiliyorsun onları direk oyuk gülleye çeviriyorlar.
    3.sisteme yakalanan hesaplar kapatılır.
    4 . sorunuzu silmek zorunda kaldım.

Thread Status:
Not open for further replies.