Genel LvL Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Kalavun541 tarafından 26 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kalavun541

Kalavun541 User

Merhaba, uzun süredir oyunu oynamıyordum ve dün tekrar başladım.
    LvL Sisteminin geldiğini öğrendim ve sistemi okudum lakin ben hala daha 4 lvl im ve 5. haritaya dahi çıkamıyorum, üst haritalara nasıl çıkacağım, eskiden görev yapıyorduk lakin artık görevde yapılmıyor.
    Şimdiden teşekkür ederim.

2. Selam,

Görevler hala mevcut ? Gerekli TP'yi sunuyorlar, level görevlerinizi yaparsanız rahatlıkla atlarsınız.

İyi Oyunlar

3. Kalavun541

Kalavun541 User

Cevabınız için teşekkürler, bende şuan görevler gözükmemekte ve tp olması gerekenin çok üzerinde. İnci ile falan lvl atlama olayı kalktı mı?

4. recvol

recvol User

görevler ve level atlama sınavları artık deniz haritasından ulaşılabiliyor oradan takip edebilirsiniz

5. Kalavun541

Kalavun541 User

Nerede oluyor hocam mesela, ben gün içerisinde 3/1 - 3/2 - 3/3 falan geziyorum hep, 4 te mi oluyor acaba?

6. Görevleri aldığınız pencereden, filtreyi uygulayarak korsanlık sınavı görevini bulup, sınavınızı başlatabilirsiniz. Ayrıdan inciyle level atlama da mevcut şuan.

7. Kalavun541

Kalavun541 User

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Siz anasayfaya bakıyorsunuz oysaki görevler ve korsanlık sınavı artık deniz haritasından yapılmaktadır. Şuan bilgisayar başında olmadığım için resim alamayacağım. Deniz haritanızın sağ üst tarafına doğru menüler var orda kılıç kalan gibi olan menünün yanındaki kısma tıklayın.

9. Kalavun541

Kalavun541 User

Özür dilerim görev yeri oyun içerisine taşınmış, konu kitlenebilir sağolun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.