Genel İş Şartları - Bilgi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SEKIZINCIHAYAT tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Genel iş şartlarındaki maddelerin bir kısmını okudum ama gereksiz bir çok konuyu da okumak istemiyorum bu yüzden siz yetkililerin bu GİŞ dökümanı'nı detaylı şekilde bildiğinizi düşünerek size sormak istedim. Oynadığımız oyunlarda oluşan programlama hatalarının normal olduğunu bu tip konularda anlayışlı olmamız gerektiğini bu hakkı saklı tuttuğunu söyleyen madde bildirim hangi satırda acaba söyleyebilir misiniz ? Ya da o maddeyi bildirebilir misiniz burada ?

Teşekkürler.

XMONSTERX bunu beğendi.
  2. Hiç boşuna dil dökmeyin haksız kazanç sağlayan kimse cezalarını bulacak inşallah da süresiz ban alırlar

3. 1.2.10 Genel hataları veya programlamada bulunan hataları çıkar amaçlı kullanmak yasaktır. Fark edilen hatalar hemen hata forumuna, İRC veya E-posta olarak haber edilmelidir.

4. Zaten öyle dil dökme gibi bir çabam yoktu sadece bir soruydu bende banlanmasını ceza almalarını istiyorum bunu kullananları ki o şartta bildiğimiz bir şey zaten. Bir önceki konulara bakarsanız bunu ben söyledim ilk başta. Benim merak ettiğim şey sadece kullanıcılara göre hazırlanmış biz sözleşmeyi oynamak için kabul etmek zorunda olmamız vs. Siz boşuna konuyu çarpıtmayın lütfen. Soru başka sizin düşündüğünüz başka.

Teşekkürler

5. tek bir yorum bulunmadan giş i buraya kopyalayıp attım. sizin düşündüğünüz başka derken ne demek istediniz acaba?

6. Sorduğum şey sadece bir soruysa ve bu soru netse siz o maddeyi buraya yapıştırıyorsanız düşündüğünüz şey başkadır. Bir üstteki arkadaşın da ithamına bakarsanız neden öyle bir şey dediğimi anlarsınız ki bir diğer şey de sadece post için böyle yorumlara gerek yok. Sadece bir yetkiliye soru sordum.

(Yetkiliye: Konu amaç dışına çıkmadığı sürece bu diyalog devam ederse konu kapatılmazsa sevinirim yetkili)

7. önceki konularıma cevaplarıma bakarsanız bannlanır mıyım vs soran arkadaşlara tamamen kendi yorumlarımı yazmıştım ama siz direk giş i isteyince size giş ten istediğiniz maddeyi attım. düşündüklerimi zaten önceki konulardaki arkadaşlara bildirmiştim. neyse uzatmayalım dediğiniz gibi yok yere.

8. Siz burayı sadece adminler kullanıyo sanıyorsunuz herhalde bur da oyuncularında istediği konuda görüşünü bildirmek hakkıdır konuyu çarpıtmak ne demek oyunda açık kullanıp sonrada hiçbir ceza almak istemeyen yüzlerce kişi var ve sizinde bunlardan biri olmadığınızı bilememem gayet normal birşey

Son düzenlenen: 16 Haziran 2014
    zagoppa bunu beğendi.
  9. Algıda sorununuz var. Burayı sadece adminler kullanıyor sanmıyorum, yetkiliye sorulmuş bir soruya kaynak yaptınız farkında değilsiniz. Konu sorusuna ait bir cevabı verseniz ona da tamam diyeceğim de oda yok şu an konuyu tartışma ortamına çekiyorsunuz yapmayın. Bilmediğiniz şeyler hakkında da yargısız infazla yorum yapmasanız iyi olur bir tavsiye sadece.

Teşekkürler.

10. Ben hiç bir şeyi tartışma ortamına çektiğim yok siz çekiyorsunuz ve farkında değilsiniz ve yetkiliye soru sormak diye bir şey hiç bir forumda olmaz.
    Tavsiye: özel olarak konuşmak istiyorsanız özel mesaj atmanız gerekir. örneğin siz yolda giderken saati merak ettiniz birinin yanına gidip mi sorarsınız yoksa herkesin içinde bağırarak mı sorarsınız
    Unutmadan söyleyeyim sorunuzun cevabı içinde giş'e bakacaktım ama diğer arkadaş benden önce davrandı

11. bu acıgı kullanan bırcok oyuncu var. hepsının de paçaları tutusmus durumda. admınlerden rıcam bu hesapları banlanmaması yonundedır. faerklı bır seyı dıle getırecem. adamlar amıral topu 30luk topları katlama zamanında katlayıp 1 ay banla yırttılar bu adalet mı??? ben daha amırallerımı fulleyememısım. bu konuda da bısey yapılmadı. bunun dışında bot kullananlara sözüm harıtalarda bır suru yakaladık. vıdeosunu da cektık. ama kapatmadılar.

12. yumi

yumi User

banlanmamaları yönündeki düşünceniz tamamen yanlış katılmıyorum. daha önce de banlanan hesaplara af geldi sonuç bot kullananlar dahada arttı. affa ve cezasız geçiştirmelere karşıyım. özellikle hala bot kullananlar var ve bunlar yakalanıp öyle 6 ay 1 yıl değil tamamen kapatılmalı.kurallar neyse o.

13. Bu açığı kullananlardan hariç bide 1 2 kere deneyenler var onlarada ban gelicekmi

14. denemek ne demek ? kullanmak değil mi ?

15. özkantr

özkantr User

yumı katılıyorum adamlar dısardan program kullanıyolar. top katlıyolar. bızım aylarca ugrasarak yaptıgımızı 5 dk ıcınde yapıyolar. benım isteğim gemılerın kapanmaması yonunde

16. Arkadaşlar lütfen konunun amacını saptırmayın. Bir soru soruldu ve cevabı bekleniyor, banlanma ceza konusuna ne zaman gelindi burada nasıl bir sürece soktunuz anlamıyorum gerçekten. Konudaki sorunun cevabını bilmeyen cevap yazmazsa ve konuya farklı konular katmazsanız sevinirim.

ve

sizin düşüncenizi de kınıyorum, siz konuyu hala anlayamıyorsunuz.

Teşekkürler.

17. yumi

yumi User

kusura bakma ben arkadaşın yazdıklarına dayanamadım. çok haklısın. özür.

SEKIZINCIHAYAT bunu beğendi.
  18. Kınamak senin bileceğin iş bende senin sadece yetkiliye yazdım demeni kınıyorum ne yani burası herkesin fikrini belirtebileceği ortam kimseyi kısıtlayamazsınız.
    Düşüncenizi kınıyorum derken neyi kınamaya çalıştığını da anlamış değilim. konuyu anlamamaya gelince konunun gereken cevabını arkadaş zaten vermiş sen daha neyi anlamadın bilmiyorum bunu nereden çıkardın dersen konuyu uzatan sensin ön yargılarımdan kurtul demişsin ben bu oyunda günde en az 20 tane bot kullanan gemi görüyorum artık benim de yargılama şeklim değişti kim olsa değişmez artık bu yazdıklarımdan sonra da mesaj yazarsan kimin tartışma çıkardığı iyice belli olacak

19. Tabi ki cevap vereceğim konuyu açan benim çünkü soru da gayet açık sen konudaki soruyu defalarca bir oku hatta bir kaç kişiye sor tek başına anlayamamışsın açık net. Buda benim son cevabımdır, burası herkesin fikirlerini sunabileceği bir yer değil burada bir paylaşım ve fikir alışverişi çerçevesinde bir süreklilik vardır. Burada ben yetkiliden cevap almak istemişsem yetkiliden cevap alırım. Sen eğer sorumun cevabını bilseydin yazsaydın bu gerçek bir amaç olurdu senin tek yaptığın konuyu farklı yerlere çekip soruyu bile anlamadığın bir konu hakkında kafana göre yorum yapmak. Arkadaşın verdiği cevap benim sorumun cevabı değildi, kendisine de söyledim bunu anladı konuya senden başka cevap yazan olmadı. Artık anlama kapasitene yoruyorum bu durumu ve daha da cevap yazmıyorum yetkiliden beklediğim cevap gelir konu kapanır.

20. oyun anasayfasının altında giş bölümüne gir ctrl basılı tutarak f ye bas. aradığın şeyle ilgili kelimeleri yazarak maddelere bakabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.