Genel Görünüm - Slotlar

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Tђµģ¤Ŀi₣έ•• tarafından 21 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Genel görünüm alanında bulunan Slots kısmına tıkladığımızda, gemimizin altında açılan Güverte vb slotların tamamın dolu oldugundaki görüntüsü ve her bir slotun nereden geldiğini belirten bir görsel yada yazılı bir içerik mevcut mudur ? Gemimde hepsi açıktı fakat bugün bir kaçı eksilmiş. Hangilerinin eksildiğini bulmak istiyor ve tamamlamak istiyorum ve bu sebeple soruyorum.

2. Merhaba, "slots" seçeneği gemi altındaki top sayısı ve güverte görsellerini kaldırıyor veya geri getiriyor. Top sayısının neden düştüğünü anlamak için, size ekstra top yeri veren öğelerin sürelerini takip etmeniz gerekmektedir. Genellikle top yerleri sayısı, 5. seviye paralı askerin süresinin bitmesi, Miço'nun süresinin bitmesi ve harita bufflarının süresinin bitmesi yoluyla azalmaktadır. Bu unsurları kontrol ederek sorunu çözebilirsiniz.

Genel Görünüm -> Destekler kısmından tüm bufflarınızı ve çoğu desteğinizin süresini kontrol edebilirsiniz.

Mürettebat -> Subaylar kısmından tüm buff veren korsanlarınızın süresini takip edebilirsiniz.

Tђµģ¤Ŀi₣έ•• bunu beğendi.
  3. Açıklaman için gerçekten çok teşekkür ederim, evet tam olarak dediğiniz gibi. Benim merak ettiğim ise şöyle görsel bırakıyorum
    https://hizliresim.com/b0ia7s9
    Bu görselde eğer doğru biliyorsam, oyundaki tüm slotlar yani güverteler vb her şey varkenki görüntü ? Asıl merak ettiğim ise, örneğin şu abonuz güverteyi temsil ediyor, şu başka bir güverteyi şeklinde olacak. Bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinicem.

4. Sizin için hazırladım görselde mevcuttur.

5. Mükemmelsiniz. Çok teşekkür ederim tam olarak istediğim buydu. Çok sağolun.

6. Rica ederim, iyi forumlar.

7. -LegenD-

-LegenD- User

Merhaba,

Konu cevaplandığı ve sonuca kavuşması sebebi ile kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.