Genel Af İstiyoruz.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve LütfenAfGelsi2015 tarafından 5 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Seafight harita bugu yaptığımız için süresiz ban aldık.Kul hakkına geçtiğimiz için herkesten hakkını helal etmesini istiyorum.İkinci olarak Sayın Adminler,lütfen af gelsin.Üstlerinize bildirirmisiniz.Zaten onlarda bakıyordur foruma sizde yardımcı olabilirmisiniz.Lütfen ilk defa bu kullandım ve ban yedim.Daha da ölsem bug yapmam lütfen af gelsin.Pişmanız son söz olarakda arkadaşlar lütfen ama lütfen hakkınızı helal edin...İYİ AKŞAMLAR...

HEPİNİZE SEVGİYLE SAYGIYLA ANIYORUM.HAKKINIZA GİRDİK ÖZÜR DİLERİZ.....

2. aynen katılıyorum sesimizi duy bigpatron :( gemimiz kapandı pişmanız herkezde 5 milyon inci eksiye düşürün özellerini çekin yeterki açın :(

LütfenAfGelsi2015 bunu beğendi.
  3. oyuna özel haritasız ve -5 mil inci şeklinde başlasın bence bu hem sizin için avantajlı hem hile yapanlara en büyük ceza olur

4. İnşallah Banlar Açılır ÇOK ÜZGÜNÜZ ÇOK.BUG MU BENDEN UZAK OLSUN.LÜTFEN ADMİNLER DESTEK VERİN.HAKKINI HELAL EDİN ARKADAŞLAR LÜTFEN AÇILSIN.

5. 5 MİLYON DEĞİL 10 MİLYON OLSUN BE HACI KARDEŞ TPM DÜŞSÜN AMA OYUNU OYNAYALIM.VALLAHİ HİLEYE BULAŞMICAZ.ADMİNLER BU FORUMDA AÇIK KALSIN.ARKADAŞLAR HAKLARINI HELAL ETSİN....

6. en mantıklısı 5 mil inci eksiye düşsün özel haritalar komple çekilsin gerekirse tpde çekilsin daha önce çekildi bu seferde olur bence hatta banın süresi 3 ayada düşsün yeterki açılsın..

7. ADMİNLER SİZLERDE ANLAMIŞSINIZDIR NE KADAR ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ....
    LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN
    AF AF AF

İSTİYORUZ.....
    ADMİNLER LÜTFEN KALDIRMAYIN BU KONUYU

8. ADMİNLER LÜTFEN ARKADAŞIM MANTIKLI SÜPER ŞEYLER SÖYLÜYOR.LÜTFEN AF GELSİN.SONSUZ ÇOK KÖTÜ BİRŞEY.SIFIRDAN BAŞLAMAK DAHA KÖTÜ....LÜTFEN...
    HAKKINIZI HELAL EDİN....
    İYİ AKŞAMLAR......

9. Aynen 3 ay ban - 5 milyon inci ve özel harita olmasın tp çekilebiliyosa çekilsin bu en büyük ceza olur bence...

10. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sürekli konu açmayın lütfen

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.