Gemiyi Geliştirme Hakkında

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve ψüκ$εκĝεƦιlιʍ tarafından 24 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi ~110k hasar etiyor, düz elit gülle ve 430 top ile. 700k atan gemiler görüyorum. Yeteneklere, kalelere bakıyorum gemiyi böyle güçlendirecek bir şey yok. Neyi gözden kaçırıyorum en mantıklı en hızlı nasıl geliştirebilirm? 8 milyon inci var, kale günü mü beklesem en iyisi? Nerede kasayım? Pette top hasarı ve kaçınma takılı, bunlar doğru mu?

Gemi taşları 27 hasar, 13 isabet, 16.5 kaçınma, 26 hasar önleme.

Son düzenlenen: 24 Temmuz 2023
  2. Deniz kurdu başlangıcı paketlerini satın alman lazım. Yoksa zamanına yazık olur.

3. O paketteki toplar işe yaramaz, sadece kristal için 450lik paket çok mantıksız. burç derebeyi topu olsa neyse. Kristal kasıyorum zaten günde 2-3 yetenek kasıyorum.

4. GojoSatoru

GojoSatoru User

Şuan en mantıklısı mümkün olan en kısa sürede 45+ level olmak.Zaten level kastıgınız süreçte etk. Vs derken Kale yetenek fullenir.Sonrasinda da 45+ haritalarda yulong kasıp top yerlerini hızlıca fulleyebilirsiniz.Ama şuan için tavsiye isterseniz en kısa sürede kale ve yetenekte kritik isabet olasılığı verenleri,kaledeki tamir hızını ve kaledeki dev yangını fullemenizi öneririm.

5. Tenshu

Tenshu User

Hocam yeni oyuncuyum da merak ettim kristal kasıyorum zaten günde 2-3 yetenek kasıyorum yazmışsınız. Nasıl kasıyorsunuz acaba gemilerimiz hemen hemen aynı düzeyde.

6. AmiraLTr

AmiraLTr User

Dostum Taşlar da eksiğin var en kötü 30 sv olması gerek, Kalede de açılması gerekenler var Orta kale de Usturalp, Silah güvertesinde Tersane marangozu 4.yelken için Mürettebat da Elit dümenci yavuz sayman , Genişletmelere gelince İskarmoz gerek npc lerden az yemen için feneri takarsna çok yersin .. Yeteneklerde de biraz eksiğin var.

7. iskarmoz nasıl alınıyor acaba sadece para ile mi

8. ışık behemoth, gemileri ele geçir alt seviyelerde.

9. ıskarmoz yerine tek gözlü kuzgun alsam daha iyi değil mi

10. AmiraLTr

AmiraLTr User

Dostum, Kuzgunu biz savaşta kullanıyoruz en basitin de Zafer gemisini veya 30 üstü Etkinlik NPC felan bunlar da İskarmoz yediğin hasarıı çok çok düşürüyor Ben de 14 Adet sv 6 iskarmoz var Npc ler hasar bile veremiyor nerdeyse..

11. anladım, peki pete kaçınma yerine asvunma taksam daha mı mantıklı?

12. AmiraLTr

AmiraLTr User

Kasılma da Pete İsabet +hasar önleme bende böyle takılı 3 Farklı kombinasyonda Gemi yaptım..

13. -LegenD-

-LegenD- User

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.