Gemiyi Bilgisayara Kilitleme

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Cıhan-ıHükümran tarafından 18 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selam arkadaşlar.Bilindiği üzere GİŞ kurallarınca bir gemiyi birden çok şahıs oynayamaz ancak bu ne mümkün ki 1 gemiyi gün içerisinde 4-5 şahıs farklı zaman dilimlerinde yönetiyor.Bunlar madem cezalandırılmıyor size bir öneri sunacağım.
    Gemiyi Bir bilgisayara kilitleyelim o bilgisayar üzerinden erişim sağlasın sadece,ayda 3 veya 4 kere bu ipyi resetleyebilsin (olası bilgisayar değişikliğine karşılık).Böylelikle hesap paylaşımı sorunu ortadan kalkmış olacaktır.

2. ozican2525

ozican2525 User

Bana pek mantıklı gelmedi.Düşünün iş veya gezi amaçlı bir yere gittiniz ama yukarıda bahsettiğiniz öneriden dolayı gemiye girmeniz mümkün olmayacak.Bu zaman diliminde sizde geride kalmış olucaksınız.

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.
  3. Bu yuzden ayda 4 kere resetlenebileceginide soyledim zaten.

4. ozican2525

ozican2525 User

Peki bu resetleme işi nasıl olucak ? Support mu diyeceksiniz ? Supporta atılan mesajlar zaten 24-48 saat aralığında cevap buluyor.Bu resetleme işi nasıl olucak peki ?

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.
  5. Hayır şifre değiştirmek gibi mail onaylandığında resetlencek.

6. çok saçma çok...

7. Yasir2358

Yasir2358 User

Gayet guzel bir oneri.

8. Kardeşim böyle bişe olma olasılığı 0 yani ben sabah işe gidiyorum işte oynuyorum eve geliyorum evde oynuyorum. Alt katta babaannemin evi var zaman zaman oluyoki oraya gidip oynuyorum nasıl olacak bu dediğin ?

9. baba34_foo

baba34_foo User

kuzey kore gibi kapalı internet sistemimiz olsun hatta hayatı tek ip üzerinden yaşayalım ne o öyle her gittiğin yerden internete gir filan ne bu lüks

10. bu açıdan düşünmedim haklısınız.

11. önerin varsa yaz yoksa boş boş yorum yapma.