Geminin Hızlı Gitmesini Sağlayacak Taktikler

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ScraTch37, Jun 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ScraTch37

ScraTch37 User

Konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
    Oyuna başlayalı 2 gün oldu elit gemi aldım elit yelkenler taktım ama nerdeyse herkes benden hızlı. Top sayısını azalttım yine değişen bişey olmadı. Geminin hızını etkileyen etmenler konusunda biri bana yardım edebilir mi ? Ne almam yada ne yapmam gerekiyor gemimin hızlı gitmesi için ?

2. geminun hızı kalelerden salma omurga ve bodoslamayla artar. birde yetwneklerden arttirabilirsiniz (o yeteneğin adini unuttum simdi). toplarınızı azaltmaniz bir seyi değiştirmez ve toplarinizi kesinlikle azaltmayin. baska bir secenekte kristal nimeti. yengeçi vurunca ödül olarak alirsiniz %25 şansla. oda hizinizi %10 arttırır

3. ScraTch37

ScraTch37 User

Teşekkürler bilgiler için. Birde gemideki maksimum top miktarı ve geminin Darbe Puanı levela göre mi artıyor ?

4. hayır kendiniz geliştiriyorsunz onu