GEMİME ULASAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve EFSANE55530 tarafından 26 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ѕιησρℓυ_кσяѕαη57 İdli gemime ulasamıyorum bu idle giris yapıyordum kelimelerde yanlıslıkta olabilir ama idsi bu özel yapmıstım idyi msn unuttum ulasamıyorum gemim silindimi uzun süredir giremedm yardımcı olurmusunuz ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Uzun süre girilmeyen hesaplar zaten sistem tarafından kapatılıyor ancak support ile iletişime geçerseniz açılabilmesi mümkün olabilir. Ancak hesabınızın ID'sini bilmeniz lazım bu sizin nickiniz, ID'niz değil. Mail adresiniz hakkında da yardım alamazsınız malesef, hesap güvenliğiniz sizin sorumluluğunzda, Seafight ekibi müdahale edemez.

İyi oyunlar..

3. efendim benm oyuna giris kullanıcı adı ( ѕιησρℓυ_кσяѕαη57 ) oyun icerisindeki gemimin ismini zaten unuttum uzun zaman oldu giremedim gemimim tpsi/ kaleleri / ve yetenek vs bilgilerini var elimde sadece ulasmamız mumkun olamazmı iyi çalısmalar !!!

4. mamı_55

mamı_55 User

Supporta yazman lazım burdan destek alamazsın.

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Dediklerim bu sorunuza da geçerli, ve arkadaşımızın dediği gibi forumdan da hiç yardımcı olamayız. Varsa bir ihtimal için supporta yazın.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.