Gemim Tamir Olmuyor . bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »MaTaDoR»[HH©] tarafından 8 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayin admin sport artik neyse 3,4 gündür sporta mesaj yaziyorum gemim tamir olmuyor diye ve sportun dedikleri bir ise yaramiyor gemime katlayici cektim kulanamiyorum biz bu oyuna bosu bosunami para yatiriyoruz oynayamayacaksam niye para yatirayim siz bizimle dalgami geciyorsunuz yav genim tamir olmuyor diyorum spor anlamadim gibi sacma sapan mesaj atiyor bakin bu sorunu cozun artik sabrim kalmadi ve yetenekleri bozdum daha fazla piriltidan odul almak icin fakat oda olmuyor oyuna neler yaptiniz yav biktim artik sabrimin sonundayim ....

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Şuan pc başında değilim ancak İD numaranızı yazarsanız en kısa zamanda kontrol edebilirim

3. İD:65/8081658 BUYRUN İD BUN LÜTFEN ARTİK BU SORUNU HALEDİN VE BANA DONUN ARTİK SABRİMİN SONUNA GELDİ, CİLDİRMİS HALDEYİM SAYİN BİGPATRON

4. uLvi™

uLvi™ User

gemini batır ardından tekrar tamir olmayı dene yada pırıltı topla çıkan dp lerden sonra tamir olmayı dene.

5. Bigpatron

Sorununuzu hallettim girip kontrol ediniz lütfen.

6. Eyvallah hocam oldu .

7. Bigpatron

Sorun düzeltildiğinden konuyu kapatıyorum iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.