Gemim İçin En Uygun Taş

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Feminazi tarafından 23 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Feminazi

Feminazi User

Merhaba, 2.5 tl lik pet taşı paketinden 2 adet aldım. Bana çıkan taşlar şunlar oldu

Cilalı Ametrin (%16 Zıpkın Hasarı)
    Cilalı Flüorit (+40.000 Darbe Puanı)
    Cilalı Korindon (+40.000 Vudu Puanı)
    Kusursuz Lolite (+%8 kritik kasar)
    Kusursuz Flüorit (+37,500 darbe puanı)
    Kusursuz Sugulite(+%11,25 hasar önleme)
    Kusursuz Kunzit (+%11,25 kaçınma şansı)
    Parlak Kalsedon (+%4.25 top hasarı)
    Parlak Ameist (+%7.5 kritik isabet olasılığı)

Gemimin bilgileri
    Darbe Puanı: 225.000
    Vudu Puanı: 155.000
    Kritik isabet olasılığı: %13
    Hasar Önleme: %0
    Vudu güvertem olduğu için 211 topum var. Yeteneklerden barut yeteneği 6/6 o yüzden barut ve oyuk gülle ile birlikte 6.000 vuruyorum (kritik ile 7.000)

Petimde hiç taş yok ve bunlardan sadece ikisini takabilirim. Hasar önlemeyi kesin takmayı düşünüyorum ama diğer taş hakkında hiçbir fikrim yok gemim için hangisi daha iyi olur? Genelde savaşa pek karışmayan, npc kesen, pırıltı toplayan, özel harita yapan birisiyim. Etkinliklerde de gemi Enkazı kesiyorum o yüzden zıpkın hasarı takmayı da düşündüm ama sadece 1 tane petim var malesef... :) Bu taşları sürekli takıp çıkartmak için de inci istiyor o yüzden bir kere takıp ikinci peti alana kadar bunlarla idare etmek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

2. İsabet yoksa kacınma bide hasar önleme tak diğerleri suan iş görmez

3. Feminazi

Feminazi User

Taşları dediğiniz gibi taktım :)

4. hayırlı olsun ama sana tavsiyem bi daha alırsan 2.5tl 2 tane deil 12.5 tlden bir tane al

5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır. Ayrıca şahsi görüşüm fazla savaşan birisi değilseniz eğer, hasar önleme taşı ve darbe puanı taşı takabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.