Gemim Elit 1`de kaldı sanırım yardım.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AlperKAPTAN tarafından 28 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,

Ben 20 yaşındayım 13-14 yaşımdan beridir Seafight`i oynarım çok ta iyi hatırlıyorum. Oyunu bırakmıştım ve yaklaşık 1 hafta önce tekrardan başladım. Oyuna yenilikler gelmiş bende yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. Her neyse konuma gelelim.
    Ben açık arttırma üzerinden elit gemiyi aldım seviye 1`de. Her neyse her şey gayet iyi güzel. Eskiden oynadığıma ve hatırladığıma göre her seviye atladığında elit gemin`de seviye atlardı. Fakat ben şuan 4 level`im ve gemim hala elit 1 olarak kaldı.
    Bugta mı veya benim yapmadığım bir şey mi var bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

2. kamara/profilim e bak orda elit puanını ve elit sınıfını gösterir eğer bir sorun varsa supporta bildir sana yardımcı olurlar

3. level - seviye atladığımız zaman elit seviye atlamıyor. Elit seviye atlamak için onun belirli bir miktar elit puan toplamak - kazanmak lazım
    Bunu elit gülle atarak kazanabilirsiniz.Elit seviye atlamak için ne kadar puan gerektiğini ve ne kadar puan kazandığınızı anasayfadaki kamara > profilimden bakabilirsiniz

4. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

geminizi sizin degistirmeniz gerekmetedir tasarim degistirden geminiz degistirebilirsiniz.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.