GEMİM ÇALINDI !!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TRABZONDA*BİR*TAKA tarafından 4 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a 30.05.2013 tarihinde gemim çalındı forumda şu yazıyı gördüm.
    1- Adınız Soyadınız
    2- Oyun İD numaranız
    3- En az bir ödeme. SMS ise telefon numarası kredi kartı ise Kart numarasının tamamı, banka havalesi ise kullanım hakkı numarası vs.
    4- Çalınmadan önceki en son nick ve en son mail adresi

Önemli: Buradaki her bilgi lazım yoksa yardımcı olamayız , eğer İD yoksa yada ödeme yoksa yardımcı olamayız.

xxxxxxx - mail olarak yollayınız teyit edilirse geri veririz.

support'da mesaj atttım ama hiçbir yardımda bulunmadınız elimde her türlü belge var gemiye kredi kartı ile inci çektim defalarca telefonla inci çektim e-pin aldım bu yukardaki istediğiniz bilgilerin hepsinii verebilirim ama siz yinede yardımci olmuyorsunuz savcılğa başvurdum ama dava açılmadı 2. kez gittim söyledim unutulmuş dediler bakın gemi ıd 8592593 girin bakın size inci çektiğim tl no verebilirim yani bütün bilgiler var elimde ama gemiyi alamıyorum çünki yardım etmiyorsunuz görevinizi yapın sizin yaptığınızz millete kısa cevaplar vererek olayı kapatmaya çalışıyosunuzzz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Mart 2014
  2. arkadaşım burada yardımcı olamazlar supporta yaz bu yazıyı onlara belirt eksik yönleri..

3. kardeş yazıyorum ayın şeyleri orayada yardım etmiyo adamlar.

4. geçmiş olsun sen nekadar uraşanda sporttun atacaı mesaj şifrenizi kimseyle paylaşmayınız paylaşmış olmanız sizin hatanız

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.