GEMİM %98

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 1 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TEKKELİMEYLE ŞEHTLERİMİZ MEKANLARI CENNET OLSUN:((Bu ülkemizi üçbeş çapulcuya Bu büyük ülkemizde çananakkaleyi düşünün kanla alınmış toprakları ne şehitlerverilmiş böyle içimize sızmış vatan hainlerini barındırmamak bizimde düşüme
    miz gereken konulardır gençler keşke ben istanbuldaydım orda olsaydım ölseydim:()

Son düzenlenen: 1 Ağustos 2016
  2. AMİN. CÜMLE ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNETİ- FİRDEVS TİR.

edit: icerik silindi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ağustos 2016
  3. ●ђр●

●ђр● Guest

Arkadaşlar yanlış anlamayın konunun uzayıp değişme ihtimali oldugundan ve üzerinden zaman gectiginden en onemlisi bu forumun seafight forumu olduğundan konu kapatılmıştır.

4. Şimdi:)aslında neyazmazmak istediğimi vede neden bu kadar duygusal oluşum başlıktatada anlaşılacağı gibi gemim %98 oldu bu etkinlikte oynasaydım belki sınırlarıda aşaşdım o hırs bende vardı ama bir anda herşey seafight adına öldüya:(bu vesileyle G5 te enbüyük kankam göz göz yalı tabiri aramızdaki 5level :)serverler birleşti yeni arkadaşlarımız oldu Çerkez kıraliçe ata:Dyani çok böyle gemi diliyle arkadaşlar ama şu varki form dada Hp bigpatron Merciles sensible bu oyuna ben okadar değer ver verirken bir anda ben neden böyle geniş bir aile ortamı diyorum kimse alınmasın bırakamayacağım ama eskisi gibide olmayacak nedense ben düşünüyorum bukararıma cevap bulamıyorum sizler bicevap yazma ihtimaliniz varmı bana sen kötü bir oyuncusun deseniz hiç kırılmam çünki benim kalbim taş değil yumuşak kırılmaz ama onarılmazda:(

5. dostum ben TR serverinde oynamıyorum ama senin adını forumda görünce direkt "acaba bu sefer ne yazdığımı anlayabilecek miyim?" heyecanı kaplıyor beni ve maalesef şu ana kadar hiç başaramadım bunu. kötü bi anlamı yok bunun yanlış anlama ama lütfen :D

6. meselede orda aslında oyun oyundur anlatılmak istenen bulmaca:D